Apple intenționează să prezinte mult-așteptatul iPad Pro de 10,5 inchi în cadrul unui eveniment media ce urmează a avea loc la începutul lunii aprilie, pentru „a marca inaugurarea” Apple Park, scrie DigiTimes, citând surse din cadrul lanțului de furnizori al companiei americane.

Potrivit surselor citate de site-ul taiwanez, Apple ar fi „devansat producția” tabletei astfel încât ea să fie disponibilă imediat după lansare. Vă reamintim că tot DigiTimes scria nu demult că iPad Pro de 10,5 inchi nu va fi disponibil până în mai sau iunie.

În ultimele săptămâni au apărut pe Internet numeroase informații cu privire la posibila dată de prezentare a gamei 2017 de iPad. Cele mai multe au sugerat că ea va fi introdusă de Apple în cadrul unui eveniment media ce va avea loc în martie, însă cum deja ne aflăm deja aproape la jumătatea lunii și nu avem o confirmare din partea Apple, se speculează că prezentarea tabletelor va avea loc în aprilie.

Informația celor de la DigiTimes vine la numai câteva ore după ce o serie de analiști „reputați” au anunțat pe surse că Apple va anunța noi produse luna aceasta, cel mai probabil în perioada 20-24 martie (săptămâna viitoare). Din păcate, afirmația respectivilor nu este susținută decât de acele zvonuri care sugerau mai demult organizarea unui eveniment media în luna martie, zvonuri care acum încep să își piardă din credibilitate întrucât Apple nu a făcut niciun anunț.

Știrile precum cea din această dimineață se bazează, cel mai probabil, pe un anunț făcut luna trecută de Apple. Atunci, compania americană ne spunea că se va muta la Apple Park în aprilie. Cu toate acestea, nu știm dacă Apple va prezenta cu această ocazie noi produse, în condițiile în care sugera că sala de spectacole din noul campus nu va fi gata până spre sfârșitul anului.

Separat de informația privind conferința de prezentare a noilor tablete, DigiTimes ne informează că Apple va ținti în special sectoarele educaționale și de afaceri cu noile iPad Pro de 10,5 inchi și 12,9 inchi, care vor ajunge „produsele de masă” de pe piața tabletelor de mijloc și top din 2017.

În ceea ce privește noul iPad Pro de 12,9 inchi, sursele citate de taiwanezi nu au oferit informații foarte clare privind lansarea lui, sugerând posibilitatea amânării producției sale până în mai sau iunie. (Având în vedere faptul că este vorba despre DigiTimes, nu excludem posibilitatea unei confuzii, mai ales că tot ei ne spuneau că iPad-ul de 10,5 inchi nu va fi lansat până în mai sau iunie).

Zvonurile de până acum au indicat faptul că noul model de iPad Pro cu afișaj de 12,9 inchi va primi o actualizare mai puțin importantă (raportat la actualul iPad Pro de 9,7 inchi), dar și că noua tabletă Apple de 10,5 inchi va avea un design nou, cu ecran din muchie în muchie și multe alte caracteristici impresionante. Alte zvonuri au indicat lansarea unui iPad de 9,7 inchi mai ieftin și chiar a unui iPad mini Pro, însă acestea nu au fost confirmate de prea multe ori. Numerele de identificare ale cel puțin două dintre aceste modele noi de iPad au ieșit la iveală ieri.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.