Apple promovează abțibildurile din iMessage în cea mai recentă reclamă la iPhone 7

0
538

Apple a publicat o nouă reclamă pe canalul său de YouTube, promovând de această dată atât iPhone 7 și iPhone 7 Plus, cât și abțibildurile disponibile în iMessage începând cu iOS 10.

Intitulat „Sticker Fight / Lupta abțibildurilor”, spotul publicitar cu durata de un minut ne prezintă diferite persoane care aplică abțibilduri pe obiecte, mâncăruri, alte persoane și nu numai, ilustrând foarte bine una dintre caracteristicile aplicației Mesaje din iOS 10.

Sloganul reclamei este „Say it with stickers on the iPhone 7 / Spune-o cu abțibilduri de pe iPhone 7”. În cadrul descrierii clipului este un link unde pot fi găsite și descărcate toate abțibildurile folosite în cadrul reclamei. Remarcăm prezența unui număr foarte mare de pachete cu abțibilduri, create atât de companii mari precum Disney, cât și de artiști independenți.

Disponibile în iOS 10, pachetele cu abțibilduri pot fi create și publicate pe iMessage App Store, de unde utilizatorii le pot descărca și folosi mai apoi de pe iPhone, iPad și iPod touch. Toate abțibildurile pot fi redimensionate și rotite, iar trimiterea lor se poate realiza fie prin aplicarea pe baloanele cu mesaje, poze și/sau alte abțibilduri, fie prin introducerea în mesaje separate.

Aceasta nu este prima reclamă în care Apple promovează aplicația Mesaje îmbunătățită din iOS 10. La sfârștiul anului trecut, gigantul american prezenta multe dintre caracteristicile noi ale acestei aplicații într-un alt spot publicitar similar oarecum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.