Urmareste cea mai noua reclama Apple în care este promovat iPhone 7 si Mesaje din iOS 10

0
1028

Compania Apple a publicat la sfârșitul acestei săptămâni o nouă reclamă pe canalul său de YouTube, promovând de această dată nu doar iPhone 7, ci și una dintre caracteristicile iOS 10 care este disponibilă pe toate dispozitivele compatibile.

În cadrul spotului publicitar cu durata de un minut, un singur balon de culoare roșie zboară peste munți, mări și țări ca să ajungă într-un oraș în care se „întâlnește” cu alte câteva mii de baloane. Totul devine clar în momentul în care mai multe baloane intră în casa unei utilizatoare de iPhone 7 care a primit un mesaj de „la mulți ani” cu efectul de ecran „Baloane”. Reclama se încheie cu sloganul „Mesaje expresive pe iPhone 7. Practic magic”.

Introduse în iOS 10, efectele pe ecran din aplicația Mesaje au rolul de a face experiența iMessage mult mai emoțională, personală și amuzantă. Efectele de ecran preiau temporar controlul asupra interfeței Mesaje, redând animații cum ar fi cele de „Stea căzătoare”, „Confeti”, „Lasere” și „Baloane”.

„Baloane” este prima reclamă la iPhone 7 care pune accentul mai mult pe iOS 10 decât pe vreo caracteristică nouă a acestei generații de iPhone, însă sloganul ei și felul în care a fost montată se încadrează perfect în tipul celorlalte reclame la iPhone 7 pe care le-am văzut până acum.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.