Viber 6.7 pentru iPhone, iPad și Apple Watch – actualizare este disponibilă pe App Store

0
476

Populara aplicație de mesaje și apelare voce/video Viber a fost actualizată la începutul acestei săptămâni de compania dezvoltatoare. Prin actualizarea 6.7, aplicația le oferă utilizatorilor mai multe caracteristici importante.

Mai precis, după ce versiunea majoră precedentă venea cu Mesaje Secrete, Viber 6.7 introduce Conversații secrete. Protejate de sistemul de criptare dintr-un capăt în celălalt al Viber, Conversațiile Secrete sunt foarte utile în situațiile în care discuți lucruri importante cu cineva și nu dorești ca acestea să rămână în dispozitivele voastre mobile ori să fie salvate în vreun fel. Potrivit Viber, utilizatorii vor putea seta un temporizator pentru Conversații Secrete, astfel încât acestea să dispară complet după câteva secunde după ce discuția s-a încheiat, spre exemplu. Mai mult decât atât, mesajele din conversațiile secrete nu pot fi redirecționate, iar în cazul în care persoana de la celălalt capăt face o captură de ecran, interlocutorul ei va primi o notificare în cadrul aplicației.

Trecând mai departe, Viber 6.7 vine și cu o îmbunătățire pentru abțibilduri, permițând utilizatorilor să le aplice de acum și peste fotografii. De asemenea, aplicația aduce Mâzgâlituri, oferind posibilitatea utilizatorilor de a desena peste fețele prietenilor înainte de a le trimite o poză, spre exemplu.

Actualizarea la versiunea 6.7 a Viber pentru iPhone și iPad poate fi realizată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.1 sau ulterior.

  • Viber pentru iPhone, iPad și Apple Watch – Gratis – Descarcă acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.