YouTube 12.09 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

1
261

Aplicația YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată miercuri seară de către Google, la aproximativ două săptămâni distanță de ultima actualizare importantă. Versiunea 12.09 a aplicației vine să le aducă utilizatorilor câteva noutăți destul de importante.

Pentru început, aplicația va permite în sfârșit vizionarea răspunsurilor la comentarii, fără a fi necesară minimalizarea playerului video. Astfel, atunci când urmărești un clip video și vrei să citești comentariile în același timp, videoclipul va continua să fie redat la aceeași dimensiune, chiar dacă accesezi ramura Răspunsuri a unuia dintre comentarii, spre exemplu (anterior, aplicația deschidea o nouă pagină în care afișa răspunsurile, minimalizând playerul și făcând necesare mai multe atingeri de ecran pentru a reveni în locul în care te aflai).

Și tot pentru a nu pierde urma, YouTube 12.09 nu te va mai muta din locul în care erai pe ecranul Acasă, dacă ai pornit de acolo un videoclip și l-ai redat în modul ecran complet. De asemenea, aplicația YouTube îți va afișa istoricul videoclipurilor urmărite în Bibliotecă > Istoric.

În fine, versiunea 12.09 a YouTube pentru iPhone și iPad corectează o eroare din cauza căreia nu puteai apăsa pe redare/pauză de pe telecomanda căștilor.

Actualizarea la versiunea 12.09 a aplicației YouTube pentru iPhone și iPad va putea fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.