tvOS 10.2 beta 4 a fost lansat pentru Apple TV 4

0
501

tvOS 10.2 beta 4 a fost lansat de Apple pentru dezvoltatorii care folosesc Apple TV generația a 4-a. Această a patra actualizare beta a tvOS 10.2 sosește la puțin peste o săptămână distanță de a treia și la cinci săptămâni de prima.

Deocamdată nu sunt cunoscute noutățile din tvOS 10.2 beta 4, Apple menționând în notițele lansării doar corecturi de erori și îmbunătățiri. În cazul în care dezvoltatorii vor raporta prezența unor caracteristici noi, veți afla din cadrul acestui articol.

tvOS 10.2 a introdus încă din prima versiune beta câteva noutăți pentru utilizatorii de Apple TV. Cea mai importantă, conform Apple și celor care au testat noua actualizare, este îmbunătățirea comportamentului din timpul derulărilor, aceasta permițând parcurgerea mai rapidă a listelor care conțin foarte multe informații. Utilizatorii vor putea să efectueze o glisare amplă pe telecomanda Siri pentru a activa noul mod de derulare rapidă sau vor putea efectua o glisare normală printr-o glisare mai scurtă.

tvOS 10.2 beta 4 are numărul de build 14W5252c. Dezvoltatorii care doresc să instaleze pentru prima dată o versiune beta de tvOS pe Apple TV-urile lor trebuie să știe că procesul implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A, pentru a conecta Apple TV-ul la computer, și descărcarea noului software de pe Apple Developer Center și instalarea prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Nu la fel de dificil le va fi celor ce au instalat anterior o versiune beta de tvOS pe propriul Apple TV, întrucât, odată ce ai un profil instalat, descărcarea și actualizarea sistemului de operare se va face local, de pe aparat, prin intermediul caracteristicii Actualizare software.

Lansată pe 23 ianuarie, versiunea finală de tvOS 10.1.1 introducea câteva corecturi și actualizări de securitate (mai multe detalii aici). Aceasta succede tvOS 10.1, o actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru Apple TV în luna decembrie a anului trecut, actualizare ce venea cu o nouă aplicație TV, caracteristica o singură înregistrare și alte câteva noutăți.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică de tvOS 10.2, însă ea ar trebui, conform tradiției, să fie disponibilă pentru publicul larg prin primăvară.

Alături de tvOS 10.2 beta 4, Apple a mai lansat luni seară și versiunile beta 4 de iOS 10.3, Xcode 8.3, macOS 10.12.4 și watchOS 3.2.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 10.2 beta 4 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.