tvOS 10.2 beta 1 a fost lansat pentru Apple TV 4

0
559

tvOS 10.2 beta 1 a fost lansat de către compania Apple pentru dezvoltatorii care folosesc Apple TV generația a 4-a. Această a doua actualizare majoră adusă tvOS 10 sosește la numai o zi distanță de tvOS 10.1.1.

Deocamdată nu sunt cunoscute noutățile din tvOS 10.2, însă se prea poate ca această actualizare, la fel ca și iOS 10.3 și macOS 10.12.4, să includă și câteva caracteristici noi pentru utilizatori (nu doar corecturi de erori) – cel puțin asta sugerează numărul de versiune. De îndată ce vor fi descoperite noutățile, noi vă vom anunța printr-o actualizare adusă acestui articol.

tvOS 10.2 beta 1 are numărul de build 14W5222d. Dezvoltatorii care doresc să instaleze pentru prima dată o versiune beta de tvOS pe Apple TV-urile lor trebuie să știe că procesul implică folosirea unui cablu USB-C la USB-A, pentru a conecta Apple TV-ul la computer, și descărcarea noului software de pe Apple Developer Center și instalarea prin intermediul iTunes sau Apple Configurator. Nu la fel de dificil le va fi celor ce au instalat anterior o versiune beta de tvOS pe propriul Apple TV, întrucât, odată ce ai un profil instalat, descărcarea și actualizarea sistemului de operare se va face local, de pe aparat, prin intermediul caracteristicii Actualizare software.

Lansată pe 23 ianuarie, versiunea finală de tvOS 10.1.1 introducea câteva corecturi și actualizări de securitate (mai multe detalii aici). Aceasta succede tvOS 10.1, o actualizare majoră adusă sistemului de operare pentru Apple TV în luna decembrie a anului trecut, actualizare ce venea cu o nouă aplicație TV, caracteristica o singură înregistrare și alte câteva noutăți.

Până la ora actuală nu se știe cu exactitate când va fi lansată versiunea publică de tvOS 10.2, însă ea ar trebui, conform tradiției, să fie disponibilă pentru publicul larg prin primăvară.

Alături de tvOS 10.2 beta 1, Apple a mai lansat marți seară și primele versiuni beta ale iOS 10.3, macOS 10.12.4 și Xcode 8.3.

Notă: În cazul în care ai efectuat actualizarea la tvOS 10.2 beta 1 și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu, mai jos în această pagină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.