Apple a plasat recent o comandă de încă 60 de milioane de panouri OLED către Samsung Display, informează The Korea Herald. Noua comandă vine după ce în luna aprilie a anului trecut gigantul din Cupertino comanda 100 de milioane de astfel de panouri pentru viitoarea generație de iPhone. Dacă este corectă, cea mai nouă informație confirmă faptul că Samsung Display va fi principalul furnizor Apple de ecrane OLED pentru iPhone 8.

Potrivit unor persoane care cunosc piața afișajelor citate de către The Korea Herald, Samsung va furniza în mod oficial în jur de 80% dintre panourile OLED necesare pentru iPhone 8. Din păcate, Samsung a refuzat să confirme colaborarea cu Apple, un purtător de cuvânt de-al producătorului sud-coreean afirmând că „nu putem comenta în mod oficial nimic cu privire la comandă”.

Samsung se mândrește cu panourile OLED mici. În timp ce LG își îmbunătățește afacerea OLED pentru TV-uri, Samsung se concentrează probabil pe panourile OLED pentru mobil anul acesta, ajutată fiind de comenzile Apple.

iPhone 8 urmează să includă un afișaj OLED, care o va ajuta pe compania Apple să reducă dimensiunile dispozitivului și poate chiar să vină cu un design ce include un ecran „din muchie în muchie” cu numeroase caracteristici încorporate – inclusiv Touch ID.

Zvonurile apărute până acum indicau faptul că Apple va lansa anul acesta trei modele de iPhone – iPhone 7s, iPhone 7s Plus și iPhone 8 – dintre care numai unul – cel din urmă – va avea un ecran OLED. Restul urmează să păstreze aceleași ecrane LCD precum predecesorii lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.