Xcode 8.2 pentru Mac – actualizare este disponibilă pe App Store

0
171

Alături de actualizările iOS 10.2, watchOS 3.1.1, tvOS 10.1 și macOS 10.12.2, compania Apple a lansat la începutul acestei săptămâni și versiunea finală de Xcode 8.2. Cea mai recentă versiune a mediului de dezvoltare integrat care conține SDK-urile pentru sistemele de operare Apple sosește pe Mac după o perioadă de testare care a durat aproximativ o lună și conține mai multe funcționalități noi.

Potrivit companiei Apple, Xcode 8.2 include versiunea 3 a limbajului de programare Swift, precum și SDK-urile pentru iOS 10.2, watchOS 3.1, tvOS 10.1 și macOS Sierra 10.12.2. Prin urmare, este recomandată actualizarea pentru toți dezvoltatorii care doresc să-și optimizeze aplicațiile pentru cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare Apple.

În plus, actualizarea 8.2 adusă Xcode introduce noi acțiuni pentru Touch Bar-ul de pe generația 2016 de MacBook Pro, precum și opțiunea de a personaliza butoanele afișate pe acest ecran tactil. De asemenea, Xcode 8.2 face ca simpla tragere și lăsare a unei aplicații în fereastra Simulator va duce la instalarea ei.

În cele din urmă, la fel ca și actualizările anterioare, Xcode 8.2 a primit și alte corecturi de erori și îmbunătățiri în privința stabilității, așa că descărcarea și instalarea lui le este recomandată tuturor dezvoltatorilor de aplicații.

Actualizarea la Xcode 8.2 poate fi efectuată de către toți dezvoltatorii pe sistemele cu OS X 10.11.5 sau orice versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.