YouTube 11.47.1 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
382

Aplicația oficială YouTube pentru iPhone, iPad și iPod touch a fost actualizată în această seară la versiunea 11.47.1 de compania Google și vine să le aducă utilizatorilor de iOS o corectură destul de importantă.

Potrivit Google, cea mai recentă versiune de YouTube pentru iPhone și iPad rezolvă o problemă care făcea ca aplicația să se închidă subit pe dispozitivele cu iOS 8 ori de câte ori era selectat un videoclip asociat.

În plus, YouTube 11.47.1 aduce noutățile din versiunea 11.47. Lansată în urmă cu câteva zile, această actualizare venea, de asemenea, cu o corectură de eroare, rezolvând problema din cauza căreia utilizatorii nu puteau să își actualizeze bannerele și pozele canalelor. De asemenea, respectiva actualizare introducea și compatibilitate îmbunătățită cu limbile care se scriu și se citesc de la dreapta spre stânga.

Actualizarea la versiunea 11.47.1 le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată de pe App Store>Actualizări folosind orice dispozitiv iPhone sau iPad cu iOS 8.0 sau ulterior instalat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.