Apple a lansat macOS 10.12.2 public beta 1

0
423

La o săptămână distanță de versiuna beta de macOS 10.12.2 adresată dezvoltatorilor de aplicații, compania Apple a lansat luni seară încă o actualizare pentru macOS Sierra. Este vorba despre prima versiune beta publică a macOS 10.12.2, o versiune deci care va putea fi instalată de către toți utilizatorii înscriși în programul Apple Software Beta.

macOS 10.12.2 public beta 1 are numărul de build 16C32f, acesta fiind identic cu cel al actualizării suplimentare macOS Sierra 10.12.2 beta 1 lansată săptămâna trecută.

Toți utilizatorii care s-au înscris în programul public de testare al macOS 10.12 vor primi actualizarea pe dispozitivele lor și o vor putea instala accesând Mac App Store>Actualizări. În cazul în care nu ai mai instalat anterior o versiune beta publică de macOS pe dispozitivul tău Mac, vei putea să te înrolezi acum de pe site-ul web al companiei Apple pentru a primi macOS 10.12.1. Desigur, fiind versiuni beta, instalarea lor nu este indicat a se face pe dispozitivele principale, ci doar pe cele de rezervă. Mai multe detalii cu privire la procesul de înrolare și instalare a unei versiuni beta publice de macOS sunt oferite în tutorialele către care fac trimitere linkurile de mai jos (informațiile sunt pentru macOS 10.12, însă sunt valabile și pentru macOS 10.12.2):

 

Această versiune beta de macOS 10.12.2 introduce câteva caracteristici noi pe Mac, inclusiv cele peste 100 de caractere emoji noi și actualizate (cu un aspect mai realist) ce sunt disponibile și în iOS 10.2 beta 1.

Lansat pe 20 septembrie, macOS 10.12 Sierra reprezintă o nouă actualizare adusă sistemului de operare denumit până acum OS X, actualizare ce vine cu Siri, integrare îmbunătățită a caracteristicilor iCloud, opțiuni de optimizare a spațiului de stocare pe Mac, actualizări majore pentru aplicații preinstalate precum Mesaje și Poze, și alte câteva noutăți importante pentru posesorii de Mac. Versiunea imediat următoare, macOS Sierra 10.12.1, venea să introducă, compatibilitate pentru MacBook Pro 2016 și pentru caracteristica Mod Portret de pe iPhone 7 Plus, precum și câteva corecturi de erori și îmbunătățiri.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală de macOS 10.12.2, însă ea va fi, cel mai probabil, disponibilă publicului larg până de Crăciun.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.12.2 beta 1 pe Mac și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.