Gmail 5 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
316

Aplicația Gmail pentru iPhone, iPad și iPod touch a primit în această seară o nouă actualizare majoră, care introduce și pe iOS un design complet schimbat și mai multe caracteristici folositoare.

Aplicația oficială pentru iOS a platformei de e-mail Google are acum un aspect mult mai proaspăt și modern, grație liniei de design material pe care am mai văzut-o în numeroase alte aplicații iOS ale gigantului din Mountain View, inclusiv în Inbox by Gmail. Aspectul reîmprospătat vine la pachet cu noi animații, un meniu lateral modificat și notificări în aplicație mai colorate pentru actualizările din diferitele cutii poștale.

Alături de aspectul nou, Gmail 5.0.3 vine cu mai multe funcționalități noi. Poate cea mai importantă este cea care permite anularea trimiterii unui e-mail, după ce s-a apăsat butonul Trimiteți, deoarece te ajută să eviți eventuale greșeli (mai mult sau mai puâin rușinoase). În plus, Gmail pentru iPhone și iPad oferă în versiunea 5.0.3 îmbunătățiri majore pentru motorul de căutare – acesta ne va ajuta să găsim mai rapid diferite lucruri afișând rezultate instantanee și sugestii de scriere. De asemenea, aplicația face acum mai rapidă ștergerea sau arhivarea e-mailurilor – tot ce trebuie utilizatorii este să efectueze o glisare pentru a scoate mesajele nedorite din căsuța poștală.

În fine, cea mai recentă versiune de Gmail aduce îmbunătățiri și în privința performanțelor de ansamblu și diferite corecturi de erori, așa că instalarea ei le este recomandată tuturor utilizatorilor.

Gmail pentru iPhone, iPad și iPod touch poate fi actualizată la cea mai recentă versiune accesând App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv cu iOS 8.0 sau ulterior.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.