Apple urmează să lanseze versiuni de iPhone 7 și iPhone 7 Plus pe alb diamant

0
2128

Odată cu lansarea iPhone 7 și a iPhone 7 Plus, Apple a introdus în gama de telefoane nu una, ci două culori noi – negru și negru diamant (cunoscut și ca negru lucios sau jet black). Negrul diamant a impresionat atât de multă lume nu doar prin felul în care arată, ci și prin felul în care se simte, că Apple ar lua deja în calcul să introducă un nou finisaj lucios.

MacOtakara scrie la începutul acesta de săptămână că Apple intenționează să lanseze noi versiuni de iPhone 7 și iPhone 7 Plus cu finisaj alb diamant (alb lucios / jet white). Informația a fost obținută de blogul japonez de la o persoană din interiorul lanțului de furnizori, dar nu ni se specifică o dată de lansare a noilor versiuni.

Încă de la introducerea iPhone 7 și iPhone 7 Plus au existat persoane care s-au întrebat de ce Apple nu a lansat și un finisaj alb diamant/lucios, mai ales după ce au văzut Apple Watch Edition Series 2 (cu carcasa sa ceramică de culoare alb lucios). Un răspuns exact nu poate fi dat la această întrebare, însă presupunem că iPhone 7 alb diamant nu a fost lansat din cauza problemelor de fabricație pe care le ridică un astfel de model – să nu uităm totuși că finisajul negru diamant extrem de lucios este obținut de partenerii Apple printr-un proces precis, în nouă pași, de anodizare și șlefuire.

Având în vedere informația apărută în presă astăzi, toți cei care așteptau un iPhone 7 alb lucios au un motiv de bucurie. Dar să nu vă bucurați foarte tare. Deși Mac Otakara a prezentat corect multe dintre noutățile iPhone 7 – inclusiv culoarea negru diamant, butonul principal încastrat, receptorul mai mare și nu doar -, nu putem să garantăm că și această informație este una corectă. De fapt, chiar ei spun că persoana de la care au aflat informația privind noul finisaj alb s-ar putea să se înșele. Mai mult, Apple nu a introdus niciodată până acum versiuni de iPhone într-o culoare ce nu a fost anunțată la prezentarea modelelor – iar albul diamant nu a fost anunțat pe 7 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.