WhatsApp Messenger 2.16.15 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
667

Săptămâna aceasta începe bine pentru utilizatorii care îndrăgesc aplicația WhatsApp Messenger pentru iPhone. Aceasta a fost actualizată la versiunea 2.16.15 și vine cu mai multe noutăți pe dispozitivele iPhone compatibile.

Centrul de interes al actualizării 2.16.15 sunt GIF-urile. Începând de acum, utilizatorii de WhatsApp Messenger vor putea să trimită și să primească de la contacte imagini animate .gif. Aceste imagini pot fi generate chiar din interiorul aplicației – tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un video mai scurt de 6 secunde din WhatsApp, iar după ce ridici degetul de pe butonul de înregistrare să comuți pe GIF, apoi să selectezi Trimiteți. De asemenea, GIF-urile pot fi trimise prietenilor din WhatsApp și dacă au fost salvate în biblioteca foto sau dacă sunt selectate din galeria de GIF-uri disponibilă în diferite tastaturi de la terți. Utilizatorii de iPhone 6s (și modelele mai recente) vor putea să trimită Live Photos ca și GIF-uri animate prin efectuarea, în biblioteca foto, a unui gest 3D Touch pe Live Photo-ul pe care doresc să îl atașeze, urmat de atingerea opțiunii „Selectează ca GIF”.

Separat de posibilitatea de a trimite GIF-uri, WhatsApp Messenger mai vine în noua versiune și cu câteva modificări la nivelul interfeței de utilizator. Începând de acum vei sesiza că meniul Consum de date a fost redenumit în Utilizare date mobile și spațiu de stocare, chiar dacă în interiorul său nu a fost adăugat nimic nou. De asemenea, atunci când vei atinge semnul + dintr-o conversație, vei observa că meniul afișat are un aspect modificat, în ton cu alte interfețe din interiorul WhatsApp. Totuși, opțiunile afișate de el rămân aceleași (și, deocamdată, nu sunt disponibile în limba română).

Pentru a realiza actualizarea la versiunea 2.16.15 a aplicației WhatsApp Messenger va trebui să accesezi App Store>Actualizări de pe orice dispozitiv iPhone cu iOS 6.0 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.