Apple a lansat o noua versiune de macOS 10.12.2 pentru dezvoltatori

0
511

La doar două zile distanță de prima versiune beta a macOS 10.12.2, compania Apple a lansat miercuri seară încă o actualizare pentru macOS Sierra. Nu este vorba (încă) despre macOS 10.12.2 public beta 1, ci despre un nou build al primei versiuni de macOS 10.12.2 beta. La fel ca și primul build, cel mai recent este adresat doar dezvoltatorilor.

Numărul de build al noii versiuni de macOS 10.12.2 beta 1 este 16C32f, în timp ce numărul de build al primeia era 16C32e. Această mică diferență ne arată că avem în față o mică actualizare pe care Apple a fost nevoită să o lanseze de urgență, deci nu poate fi considerată o nouă versiune beta.

Noutățile aduse de noul build de macOS 10.12.2 beta 1 sunt atât de neimportante pentru majoritatea utilizatorilor încât Apple a decis să nici nu o ofere prin sistemul de actualizare software de pe Mac App Store celor ce au instalat deja macOS 10.12.2 beta pe Mac-uri. Astfel, acest build va fi descărcat automat doar de cei ce instalează pentru prima dată macOS 10.12.2 beta 1, cât și de către cei care descarcă actualizarea de pe App Store.

Actualizare 3 noiembrie, ora 7:58: Noul build de macOS 10.12.2 este afișat de Apple pe Mac App Store și pentru dezvoltatorii de aplicații care au instalat prima versiune beta. El este marcat tot cu „Beta 1”, însă actualizarea lui este recomandat a fi efectuată de toată lumea.

Prima versiune beta de macOS 10.12.2 a introdus câteva caracteristici noi pe Mac, inclusiv cele peste 100 de caractere emoji noi și actualizate (cu un aspect mai realist) ce sunt disponibile și în iOS 10.2 beta 1.

Lansat pe 20 septembrie, macOS 10.12 Sierra reprezintă o nouă actualizare adusă sistemului de operare denumit până acum OS X, actualizare ce vine cu Siri, integrare îmbunătățită a caracteristicilor iCloud, opțiuni de optimizare a spațiului de stocare pe Mac, actualizări majore pentru aplicații preinstalate precum Mesaje și Poze, și alte câteva noutăți importante pentru posesorii de Mac. Versiunea imediat următoare, macOS Sierra 10.12.1, venea să introducă, compatibilitate pentru MacBook Pro 2016 și pentru caracteristica Mod Portret de pe iPhone 7 Plus, precum și câteva corecturi de erori și îmbunătățiri.

Până la ora actuală nu se știe care este data la care va fi lansată versiunea finală de macOS 10.12.2, însă ea va fi, cel mai probabil, disponibilă publicului larg până de Crăciun.

Notă: Dacă ai descărcat și instalat macOS 10.12.2 beta 1 pe Mac și ai descoperit noutăți, te rugăm să ne anunți și pe noi printr-un comentariu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.