Apple pregătește rezolvarea erorii care face ca telecomanda noilor EarPods să nu mai funcționeze

0
1565

Pe lângă problemele cu zgomotele ciudate ce vin din interiorul lor și cele cu semnalul, o mică parte dintre utilizatorii de iPhone 7 și iPhone 7 Plus se mai confruntă cu o problemă. De această dată problema nu este a dispozitivelor în sine, ci a noilor căști Apple EarPods cu conector Lightning ce vin incluse în pachet cu ele.

Potrivit utilizatorilor care s-au plâns până acum de această problemă, la utilizarea noilor EarPods-uri există o eroare care apare ocazional și care face ca telecomanda lor să nu mai funcționeze deloc. Deși căștile funcționează în mod continuu, telecomanda nu funcționează, așa că ei sunt nevoiți să folosească dispozitivele iPhone 7 pentru a controla volumul, accesa Siri, răspunde la telefon și face alte acțiuni realizabile din această telecomandă.

Nefuncționarea nu apare de fiecare dată. Din câte s-ar părea este intermitentă și aleatorie (am crezut că am înnebunit până când am văzut alte persoane cu probleme similare plângându-se pe Twitter). Dacă întâmpini problema, poți pur și simplu să deconectezi EarPods-urile și să le conectezi iarăși la iPhone, ca o soluție temporară.

BusinessInsider scrie că Apple este conștientă de această problemă și că un purtător de cuvânt al gigantului american i-a spus că va fi lansată o actualizare de iOS care o va adresa. Din păcate, nu se știe când va sosi acea actualizare de software și nici dacă această eroare apare numai la EarPods sau apare și la alte căști cu mufă Lightning. Aparent, însă, multă lume se plânge de faptul că eroarea descrisă mai sus apare și la folosirea unor căști cu jack conectate la iPhone 7 prin intermediul adaptorului Apple Lightning la jack de 3,5mm.

Așadar, după tot scandalul generat de faptul că noua generație de iPhone nu mai are jack de căști, compania Apple se confruntă cu o altă problemă legată, de această dată, de accesoriile pe care le-a oferit lumii ca să nu se mai plângă. Din fericire, spre deosebire de problema eliminării jackului, această eroare este rezolvabilă, iar primii posesori de iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor trebui să aibă răbdare până când va sosi soluția celor de la Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.