Două fotografii care ne prezintă ceea ce pare a fi partea inferioară a ambalajului iPhone 7 și iPhone 7 Plus au apărut pe Internet în ultimele 24 de ore. Fiind distribuite amândouă pe rețeaua chinezească de socializare Weibo, ambele ne amintesc de etichetele cu descrierea conținutului ambalajului ce sunt lipite pe fiecare cutie de iPhone.

Create pentru a fi lipite pe cutiile dispozitivelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus ce urmează a fi comercializate în Hong Kong, aceste foi ne confirmă că noua generație de iPhone nu va avea un jack de 3,5 mm pentru căști. Sau altfel nu ne-am putea explica de ce căștile EarPods incluse în pachetul ambelor modele nu au jack, ci conector Lightning ori de ce a ales Apple să includă până și un adaptor Lightning la căști cu jack.

Cele mai multe informații de până acum cu privire la iPhone 7 și iPhone 7 Plus au arătat că noile dispozitive nu vor mai avea jackul ce permitea conectarea celor mai multe căști de pe piață. Și cum ele se vor baza pe un singur port Lightning pentru alimentare, conectivitate și redare muzică prin căști cu fir, iar multă lume s-a arătat nemulțumită de renunțarea la jack, nu ar trebui să ne surprindă că Apple a ales să includă în cutie un adaptor care să permită folosirea și a altor căști decât cele incluse în ambalaj.

Separat de dispozitivul iOS, căștile EarPods cu Lightning și adaptorul de căști, în ambalajul noii generații de iPhone se va mai găsi, conform imaginilor apărute pe Internet, un cablu Lightning la USB și un adaptor de alimentare USB, la fel ca în cazul tuturor modelelor de iPhone, începând cu iPhone 5.

Cât despre dispozitivul din cutie, ambalajul nu oferă prea multe informații sau specificații tehnice, menționând doar câteva caracteristici pe care și modelele anterioare le aveau: Wi-Fi, Bluetootg, NFC, GPS și LTE. În schimb, el confirmă ceva foarte important: spațiul de stocare.

În imaginea de mai sus apare foarte clar mențiunea „32GB”. Ori ea nu face nimic altceva decât să ne confirme că dispozitivul pe care urma a fi lipită această etichetă, iPhone 7, va veni într-o versiune cu 32GB spațiu de stocare. În imaginea de mai jos, în schimb, apare mențiunea 256GB. Și cum vine de pe o etichetă creată pentru ambalajul iPhone 7 Plus, putem afirma cu o oarecare certitudine că măcar modelul mai mare de iPhone va fi disponibil într-o versiune cu 256GB de stocare.

iphone 7 plus 256 gb

Informațiile apărute în ultimele luni pe Internet au indicat faptul că versiunile de bază și de top ale iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor avea spațiu de stocare dublu comparativ cu iPhone 6s și iPhone 6s Plus. Ori asta înseamnă că o versiune de 16GB de iPhone 7 nu va mai exista, dar și că versiunea de 128GB nu va mai fi cea mai mare, locul lor fiind luat de versiunile de 32GB, respectiv 256GB. În ceea ce privește versiunea intermediară, se pare că ea nu va mai avea 64GB, ci 128GB.

Înainte de a ne bucura că știm ceva cert despre noua generație de iPhone, vă atrag atenția că astfel de foi pot fi falsificate, cu toate că nu am dovezi clare că ele nu ar fi fost create chiar de Apple pentru ambalajele noilor modele de iPhone. De regulă, atunci când chinezii falsifică ambalajele dispozitivelor iPhone, aspectul acestora este unul dubios și există mici greșeli de tehnoredactare, un lucru pe care nu îl putem spune despre aceste etichete.

Până la prezentarea oficială a iPhone 7 și iPhone 7 Plus nu a mai rămas nici măcar o săptămână, așa că nu mai avem mult de așteptat până când vom afla chiar de la Apple tot ce aduc nou cele mai recente dispozitive iPhone și când vor ajunge pe piață.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.