iPhone 7 ar putea filma 4K la 60 cadre pe secundă. Iată și alte noutăți interesante

1
1614

Un jurnalist IT din Vietnam susține că a avut ocazia de a încerca puțin timp un iPhone 7 de 4,7 inchi complet asamblat și funcțional, oferindu-ne astfel, pe lângă detalii cu privire la lucruri deja cunoscute în legătură cu noua generație de iPhone, și detalii noi, extrem de interesante.

Potrivit acestuia, iPhone 7 este capabil să înregistreze video la rezoluția 4K cu 60 de cadre pe secundă. Comparativ cu iPhone 6s și iPhone 6s Plus, iPhone 7 va reuși să surprindă de două ori mai multe cadre pe secundă în filmările 4K, ceea ce înseamnă că toate mișcările surprinse vor arăta mai natural.

Filmarea la 60 de cadre pe secundă nu este complet nouă pe iPhone, întrucât toate modelele începând cu iPhone 6 și iPhone 6 Plus pot filma la această rată de cadre la o rezoluție 1080p. Problema cu filmarea la o rată de cadre dublă este spațiul de stocare mai mare pe care îl va ocupa videoclipul, acesta fiind, cel mai probabil, unul dintre motivele pentru care iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor veni în trei versiuni, fiecare având spațiu de stocare dublu față de modelele anterioare.

Trecând mai departe, jurnalistul susține că sertarul SIM de pe noua generație de iPhone este etanșat cu un cauciuc, confirmând astfel că iPhone 7 va fi mult mai rezistent la apă decât modelele precedente. Până la ora actuală mai știm alte două schimbări făcute de Apple în direcția îmbunătățirii rezistenței la contactul cu apa a iPhone: eliminarea jackului de căști și încastrarea în panoul frontal a butonului principal. Aceste schimbări l-au făcut pe analistul american Ming-Chi Kuo să afirme recent că iPhone 7 va fi certificat IPX7, asemenea Apple Watch.

În ceea ce privește exteriorul, aflăm acum că zvonurile potrivit cărora iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor fi disponibile în cel puțin o culoare mai închisă sunt veridice. Sursa ultimelor informații susține că a avut în mână un iPhone negru, mult mai închis la culoare decât actualele modele pe gri stelar. Mai mult decât atât, el a observat un detaliu interesant la nivelul butoanelor de volum, care nu mai sunt introduse într-o adâncitură făcută în carcasa de aluminiu, ci stau direct pe ea.

În fine, în ceea ce privește panoul frontal ne este confirmat faptul că pe acesta se găsește un buton principal nou, încastrat și sensibil la atingere, care folosește tehnologia Force Touch pentru a oferi retroacțiune haptică utilizatorilor atunci când îl apasă. De asemenea, vietnamezul susține că este necesară o apăsare „normală” pe buton pentru a-l activa, așa că nu ar trebui să ne temem de eventuale acționări accidentale ale lui.

Evident, nu putem încheia înainte de a menționa faptul că nimic din ceea ce afirmă acum jurnalistul asiatic nu poate fi confirmat, dar asta nici nu cred că mai prea contează din moment ce mâine pe vremea aceasta vom ști chiar de la Apple tot ce aduc nou iPhone 7 și iPhone 7 Plus. Se poate ca toate sau măcar unele dintre caracteristicile enumerate mai sus să le găsim? Cu siguranță da, însă pentru a afla care, va trebui să urmărim evenimentul sau iTutorial.ro, unde vor fi disponibile toate informațiile de care aveți nevoie începând de miercuri, 7 septembrie, ora 20:00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.