Apple ne oferă o idee cu privire la viitoarele sale produse prin înregistrarea acestor mărci

1
839

Brian Conroy, consilier în mărci și IP, a publicat marți seară roadele unui efort propriu de cercetare intensiv pe care l-a depus în ultimele luni din dorința de a descoperi ce mărci înregistrează Apple. În articolul său extins, el ne oferă câteva informații prețioase cu privire la numeroase produse și servicii la care gigantul american lucrează mai mult ca sigur.marca iphone 7

În primul și în primul rând, Conroy a descoperit că Apple a depus o cerere de înregistrare a „iPhone 7” ca și marcă, ceea ce ne confirmă denumirea pe care o va avea viitorul model de iPhone cu ecran de 4,7 inchi pe care gigantul american îl va prezenta mâine. Tototdată, Apple a înregistrat și denumirea „iPhone 7 Plus”, aceasta urmând a fi atribuită, mai mult ca sigur, modelului mai mare de iPhone pe care îl va prezenta tot mâine.

Dar partea cu adevărat interesantă abia acum urmează. Se pare că Apple a depus în nume propriu o solicitare de înregistrare a „AirPods” ca marcă proprie. O solicitare similară a fost depusă mai demult printr-un consiler Apple în numele unei companii „paravan”, iar dacă atunci lucrurile nu erau chiar foarte clare cu privire la dezvoltarea de către Apple a unui produs cu această denumire, acum nu ar trebui să mai existe vreo urmă de tăgadă în acest sens.

Despre aceste AirPods se bănuiește că sunt niște căști wireless intraauriculare pe care compania americană le va lansa în curând, dacă nu chiar pe 7 septembrie. Ele vor veni cu un etui al cărui denumire, „AirPods Case”, a fost, de asemenea, înregistrată de către Apple. Acest etui urmează să aibă rol și de încărcător pentru noua pereche de căști, în condițiile în care se zvonește că autonomia bateriei lor nu va depăși 4 ore.

În plus, consilierul a găsit cereri depuse de către Apple pentru înregistrarea ca mărci proprii a mai multor produse, cum ar fi, spre exemplu, un „Apple Iris Engine / Motor Iris Apple”, „Apple Iris Image Engine / Motor iris de imagine Apple”, „Apple Smart Button / Buton Inteligent Apple” și „Apple Touch Bar / Bară tactilă Apple”. Despre acestea, el ne promite că ne va vorbi mai amănunțit în postări ulterioare pe blogul personal.

Se zvonește că Apple lucrează la introducerea unui cititor de iris în modelul de iPhone pe care îl va lansa în anul 2017, iar prin cererile descoperite acum, compania americană confirmă fără să vrea, cel mai probabil, că informațiile vehiculate în presă sunt veridice. În ceea ce privește bara tactilă și butonul inteligent, denumirile menționate mai sus s-ar putea referi la afișajul OLED de deasupra tastaturii viitoarei generații de MacBook Pro, respectiv la noul buton principal al iPhone 7, despre care se spune că va fi sensibil la atingere și va folosi tehnologia Force Touch pentru a furniza retroacțiune haptică.

Pe partea de software, Conroy a descoperit că Apple a înregustrat ca mărci proprii următoarele „Apple Swift Labs / Laboratoarele Swift Apple”, „Apple Progress Card / Card Progres Apple”, „Apple Breathe / Respirație Apple”, „Apple Smart View / Vizualizare inteligentă Apple”, „Apple Rich Links / Linkuri bogate Apple”, „iBooks Storytime”, „Control Strip” și multe alte denumiri asociate unor cunoscute caracteristici din iOS 10 și nu doar.

În fine, consilierul irlandez a mai descoperit că Apple a înregistrat mărci pentru macOS care indică alte denumiri pe care gigantul american le-ar fi putut folosi pentru noua versiune majoră a sistemului de operare. Despre acestea și despre multe altele, el a promis să vorbească în viitor. Până atunci, însă, mai jos aveți multe alte denumiri de produse pe care Apple a cerut să le înregistreze.marci apple

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.