Pe parcursul întregului weekend echipele contractate de către Apple să decoreze Auditoriul Bill Graham din San Francisco – locul unde va organiza conferința de miercuri – au lucrat din greu să finalizeze pregătirea clădirii pentru a găzdui mult-așteptatul eveniment media.

La fel cum s-a întâmplat și în vară, cu ocazia conferinței de deschidere a WWDC 2016, pe uriașa clădire Bill Graham au fost arborate steagurile Apple, iar pe fațada acesteia a fost montat un logo mare al companiei americane, împreună cu numeroase alte bannere tematice care anunță ce va avea loc acolo miercuri. Tototdată, pe afișierele auditoriului au fost lipite panouri cu logoul Apple format din puncte – similare celor de pe invitațiile trimise jurnaliștilor săptămâna trecută – și sloganul conferinței „Ne vedem pe 7”.

În cadrul evenimentului media, compania Apple urmează să anunțe iPhone 7 și iPhone 7 Plus, Apple Watch 2, noi produse Beats și versiunile finale de iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 și watchOS 3, împreună cu datele lor de lansare. Citește mai multe despre tot ce știm până la ora actuală cu provire la produsele pe care Apple le va anunța pe 7 septembrie.

Conferința Apple de miercuri va începe la ora locală a României 20:00 și va fi transmisă în direct de către Apple pe Apple TV și pe web, de unde va putea fi urmărită de pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac și PC folosind browserele Safari, respectiv Edge. Ca de obicei, iTutorial.ro vă va ține la curent cu toate anunțurile pe care urmează să le facă Apple.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.