De luni întregi pe Internet apar imagini cu diferite prototipuri și schițe ale viitoarei generații de iPhone, cele mai multe încercând să ne prezinte „noul” design gândit de echipa celor de la Apple și să confirme asemănările factorului de formă dintre iPhone 7 și iPhone 6s. Astăzi, într-o săptămână în care am avut numeroase imagini ce au legătură cu viitoarea generație de iPhone, pe Internet au mai apărut o serie de imagini cu ceea ce sunt probabil o serie de prototipuri ale iPhone 7. Și chiar dacă nici ele nu aduc nimic nou la ceea ce știam cu privire la noua generație de iPhone, încearcă să ne prezinte cum ar putea arăta toate nuanțele de culoare de pe actualele iPhone 6s pe noile iPhone 7.

Imaginea de mai sus a fost distribuită de către italienii de la Macitynet, iar cele de mai jos de către un utilizator al unei rețele de socializare din China și ne prezintă, cel mai probabil, patru prototipuri de iPhone 7 în culorile argintiu, auriu, gri stelar și roz auriu. Despre aceste prototipuri știm că ar fi fost realizate pe baza unor matrițe folosite de producătorii de tocuri la pregitărea viitoarelor accesorii pentru generația 2016 de iPhone. De regulă, producătorii de accesorii nu greșesc și au schițele oficiale cu luni bune înainte de lansarea unor noi modele de iPhone, realizând mai apoi tocurile și alte produse optimizate pentru viitoarele dispozitive, astfel încât să le pună în vânzare de îndată ce noile telefoane vor ajunge în Apple Store.iphone7 colorat

În ceea ce privește culorile, probabil că unii dintre voi v-ați fi așteptat să vedeți o nuanță nouă pentru „iPhone-ul negru” (citește și: Iată cum ar putea arăta iPhone 7 negru stelar). În schimb, vedeți același gri stelar cu care suntem obișnuiți încă de la lansarea iPhone 5s. Dar dacă așteptați cu interes o nuanță de negru stelar, după cum ne spuneau mai multe zvonuri apărute în trecut pe Internet, vă sugerez să nu fiți dezamăgiți, deoarece aceste prototipuri sunt colorate după actualele modele de iPhone, cel mai probabil, iar cele patru nuanțe nu confirmă cu nimic că Apple le va păstra în viitoarele modele de iPhone (pe toate sau măcar o parte dintre ele).

Separat de culoarea prototipurilor, observăm același design cu care este imposibil să nu ne fi obișnuit deja în cazul iPhone-ului de 4,7 inchi și pe care l-am văzut foarte clar pe o carcasă apărută la începutul săptămânii pe Internet. Acest design ne aduce bine aminte de iPhone 6/6s, forma și dimensiunile fiind, de la distanță, aproape identice, însă are și câteva particularități, la nivelul camerei – ce vine cu un obiectiv în mod clar mai mare, dar tot protuberant (deși se observă că ieșitura nu mai este ornată cu un inel ca și până acum) – și la nivelul antenelor, unde au fost eliminate „dungile” perpendiculare pe carcasă, fiind păstrate doar cele care conturează iPhone-ul, în zona superioară și în cea inferioară. Din păcate, imaginile cu aceste prototipuri nu sunt realizate din unghiuri în care am putea vedea clar zona inferioară, așa că nu știm dacă au sau nu un jack pentru căști (puțin probabil), iar dacă nu au, ce este în locul lui.colorat iphone7

Așadar, dacă mai era cineva încă neconvins de designul viitorului model de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi, săptămâna aceasta au apărut suficient de multe imagini, din suficient de multe surse diferite care să confirme clar că iPhone 7 va arăta aproape, dacă nu chiar identic cu aceste prototipuri. Nu la fel de clar stau lucrurile și în cazul iPhone de 5,5 inchi, unde niște imagini apărute zilele trecute ne indicau posibilitatea lansării de către Apple a două modele cu această diagonală a ecranului (citește mai multe despre iPhone 7 „Pro” apare în noi imagini alături de iPhone 7 (Plus?) roz auriu).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.