Iată cum ar putea arăta iPhone 7 negru stelar

0
1631

Ca urmare a zvonurilor cum că Apple va lansa în toamnă o versiune de iPhone pe gri stelar închis sau negru stelar, care nu este tocmai neagră, designetul Martin Hajek a creat un concept care ne prezintă cam cum ar putea arăta această variantă de iPhone 7.

Bazându-se pe informațiile neverificate despre designul iPhone 7 cu cameră iSight lărgită, jack de 3,5 mm lipsă și mai puține antene, Hajek a creat un concept de iPhone care ar putea arăta foarte similar cu ceea ce va prezenta Apple în toamnă. Dar nu designul ne interesează atât de mult precum culoarea, care este un gri foarte închis, oarecum apropriat de negrul stelar al Apple Watch din oțel inoxidabil și nu de actualul gri stelar al carcasei iPhone 6/6s. Acesta este chiar mai întunecat decât cenușiul carcasei din aluminiu al iPhone 5 și griul stelar întunecat al carcasei iPod touch generația a 6-a.iphone 7 iphone 6s

De-a lungul anilor, compania Apple a folosit diferite nuanțe de gri stelar, negru și cenușiu în gama de produse iPhone, iPad, Mac și Apple Watch, unele fiind mult mai întunecate decât altele, chiar dacă sunt descrise cu aceeași denumire de culoare. Cele mai recente produse ale companiei americane, iPhone 6s și iPad Pro, au o nuanță mai deschisă de gri stelar, așa că un iPhone 7 disponibil pe o nuanță de gri mai întunecată l-ar diferenția clar de un iPhone 6/6s, mai ales că celelalte diferențe în privința aspectului nu vor fi foarte mari.

Primele informații cu privire la lansarea de către Apple a unui iPhone 7 gri stelar sau negru stelar au apărut la începutul săptămânii, când un site web japonez a clarificat că zvonul care ne sugera că iPhone 7 va fi disponibil pe albastru închis a fost eronat. Același site web a venit și cu informația că iPhone 7 va fi disponibil pe o nuanță de albastru închis ce va înlocui griul stelar, dar sursa inițială a confundat negrul stelar cu un albastru închis.iphone 7 negru stelar iphone 6 gri

Așadar, dacă Apple va lansa un iPhone 7 pe negru stelar sau o nuanță mult mai închisă de gri stelar, atunci el va arăta, în proporții mari, precum dispozitivul din imaginile de mai sus. Dar deocamdată acest lucru nu este sigur, așa că nu putem băga mâna în foc că viitorul iPhone „negru” va fi în această nuanță sau într-o alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.