Mimpi Dreams este aplicația gratuită a săptămânii pentru iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV

0
840

Compania Apple a actualizat vineri dimineață pagina cu Recomandări de pe App Store atât pentru a promova noi aplicații, jocuri și categorii, cât și pentru a anunța noua aplicație a săptămânii. O aplicație care, la fel ca și cea de săptămâna trecută, este un joc.

Denumit Mimpi Dreams, jocul gratuit al acestei săptămâni ce a fost foarte lăudat de critici, ni-l prezintă pe Mimpi, un cățeluș leneș care a devenit „Supererou” în visele sale. În cadrul interesantului joc ce combină aventura cu puzzle și cu genul platformer, noi va trebui să îl ajutăm pe animăluț să își salveze prietenii, controlând mediul compus din șase lumi ilustrate și originale. Astfel, dezvoltatorii ne promit să descoperim ce visează cățeii și să ne distrăm, fără a ne testa prea mult abilitățile de jucători iscusiți.

Important de menționat în legătură cu acest joc este nu doar originalitatea lui, de la grafică la coloana sonoră, ci și faptul că este disponibil atât pe iPhone, iPad și iPod touch, cât și pe Apple Watch și Apple TV generația a 4-a. Astfel, tu îl vei putea juca indiferent că ești în camera de zi, în mașină/autobuz, în pauză, etc.

Mimpi Dreams este disponibil așadar pe App Store sub forma unei aplicații universale pentru iPhone, iPad, iPod touch, Apple Wactch și Apple TV. Pentru a-l instala pe iPhone și iPad va trebui însă să ai instalat iOS 7.0 sau ulterior și măcar 100 MB de stocare liberi.

  • Mimpi Dreams pentru iPhone și iPad – Gratis (redus de la 1,99 €) – Descarcă acum

Notă: Promoția este valabilă până vinerea viitoare, 8 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.