Mai multe imagini ne prezintă cum ar putea arăta viitoarele căști EarPods pentru iPhone 7. Iată și ce capacitate ar putea avea bateria noului iPhone

0
1474

O nouă zi, noi informații și imagini ce au legătură cu viitoarea generație de iPhone. Nu că ar trebui să ne mai surprindă ținând cont de momentul din an în care ne aflăm, dar după setul de imagini cu prototipuri ale iPhone 7, iPhone 7 Plus și chiar un posibil iPhone 7 „Pro”, acum avem ocazia de a vedea cam cum ar putea arăta căștile EarPods concepute pentru noile modele de iPhone, precum și o informație neverificată cu privire la capacitatea bateriei viitorului model de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi. Toate aceste imagini și informații provin din nou de la francezul Steve Hemmerstoffer, care a mai oferit în trecut date corecte despre dispozitive iPhone nelansate.

În primul rând, francezul a publicat pe blogul său o serie de imagini găsite pe Weibo cu niște căști EarPods cu conector Lightning ce ar trebui să ne ofere o imagine mai clară cu privire la schimbările aduse de către Apple căștilor ce vor veni în ambalajul viitoarelor modele de iPhone. Important de specificat este că Steve a menționat la câteva ore după publicarea imaginilor că ele nu ne prezintă căștile oficiale, produse pentru Apple, ci eventual niște copii realizate de către chinezi, posibil chiar pe baza schițelor furnizate de compania americană. Cu toate acestea, el a mai adăugat că deși nu avem în față tocmai căștile din cutia viitoarelor iPhone 7, asta nu înseamnă că acelea vor arăta cu mult diferit (rețineți că în trecut am mai văzut de câteva ori aceste căști pe Internet, o poză similară fiind publicată și de Mark Gurman, bloggerul ce a oferit mai demult numeroase informații adevărate despre produse nelansate de Apple).

Din păcate, singura diferență dintre aceste căști EarPods și cele comercializate alături de toate dispozitivele iPhone începând cu iPhone 5 este la nivelul conectorului, ce nu este un jack de 3,5 mm, ci un Lightning. Apple ar urma să elimine jackul de 3,5 mm din iPhone odată cu lansarea noilor modele, așa că schimbarea acestui conector are logică.

O particularitate ciudată, dar care trebuie punctată este chiar la nivelul acelui conector, care nu arată deloc obișnuit. Bucata de plastic ce îmbină cablul de cauciuc de conectorul în sine nu doar că este mult mai lat decât cea de pe căștile tradiționale cu jack, dar este mai lată și decât cea pe care o vedem la orice cablu de alimentare Lightning. De asemenea, ea are o formă destul de diferită. Acest lucru ar putea fi explicat de trecerea la Lightning care înseamnă că noile EarPods-uri trebuie să fie echipate cu un DAC – convertor digital la audio – ce ocupă și el loc în interiorul acelei bucăți de plastic, motiv pentru care ea a trebuit să fie schimbată. Dar, de asemenea, nu este exclus ca această nouă formă și dimensiunile mai mari să fie cauzate de faptul că nu avem în față căștile oficiale.

Așadar, deși, foarte probabil, nu vor fi 100% identice, noile căști EarPods concepute de către Apple pentru iPhone 7 ar putea arăta cum arată cele din imaginile pe care le vedem mai sus. Nu este deocamdată exclusă nici varianta lansării unor căști EarPods complet noi, fără fir, care să se conecteze la iPhone prin Bluetooth. O a treia ipoteză lansată pe Internet lunile trecute, dar nesusținută de alte informații ulterioare și puțin plauzibilă, indică păstrarea de către Apple a căștilor actuale cu jack și includerea în ambalajul iPhone 7 a unui adaptor Lightning la jack, care să le permită utilizatorilor să asculte muzică.

Trecând la cea de-a doua informație, ea a fost distribuită de Steve Hemmerstoffer pe contul de Twitter al OnLeaks (administrat de el) și are legătură cu capacitatea bateriei iPhone 7. Potrivit acestuia, viitoarea generație de iPhone ar putea avea o baterie de 1960 mAh. Informația lui provine de la o sursă „destul de serioasă (nu 100%, dar aproape)”. Dacă se va adeveri, atunci iPhone 7 ar putea avea o baterie cu capacitatea puțin mai mare decât iPhone 6s, care are 1715 mAh.

Dacă EarPods-urile pe care le-am văzut mai sus au susținere în trecut, această din urmă informație a lui Steve nu mai este susținută de nimeni altcineva, deocamdată. De aceea va trebui să lăsăm timpul să ne spună dacă ea este sau nu corectă (și dacă nu este întru-totul corectă, nu mă aștept ca iPhone 7 să aibă oricum o baterie cu capacitatea mult mai mare decât iPhone 6s sau iPhone 6, în condițiile în care vor avea un factor de formă și dimensiuni foarte similare).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.