Apple anunță deschiderea preselecțiilor pentru emisiunea TV „Planeta aplicațiilor”

0
441

Compania Apple a anunțat săptămâna aceasta deschiderea preselecțiilor pentru o viitoare emisiune televizată originală denumită „Planet of the Apps / Planeta aplicațiilor”. Conform descrierii publicate, vorbim despre un program fără scenariu despre aplicații și persoanele care le creează și în care actorii sunt dezvoltatori de aplicații din orașe americane precum San Francisco, Austin, New York și Los Angeles.

Producători executivi precum will.i.am, Ven Silverman și Howard Owens fac echipă pentru o a aduce pe micile ecrane o emisiune fără scebariu despre lumea aplicațiilor și persoanele talentate care îi conduc inovația. Ei caută dezvoltatori ce au viziune de viitor, pot rezolva probleme reale și inspira schimbarea din viețile noastre zilnice. „Noi putem chiar să le spunem poveștile lor pe măsură ce explorăm modul în care aplicațiile sunt dezvoltare, create și incubate”

Site-ul web creat de Apple pentru preselecții anunță că emisiunea nu doar că este doar un program de televiziune, dar și o „platformă de lansare” și un „accelerator” care le va oferi dezvoltatorilor trei oportunități unice. Dezvoltatorii care vor participa la realizarea Planeta aplicațiilor vor primi indicații de la „cei mai buni experți ai lumii” din tehnologie și divertisment, o sponsorizare de până la 10 milioane de dolari dacă ajung în finală și vor fi promovați în secțiunea Recomandări de pe App Store la finele emisiunii.

Participarea va fi limitată la 100 de persoane. Aplicațiile create de ei trebuie să fie pentru una dintre platformele iOS, macOS, tvOS sau watchOS și să fie funcționale sau măcar în versiunea beta până la data de 21 octombrie, astfel încât dezvoltatorii să aibă ce artăta în cadrul emisiunii. Dezvoltatorilor le este permis să trimită la concurs mai multe aplicații, iar o persoană poate participa în cadrul mai multor echipe de dezvoltatori. Termenul limită până la care se poate aplica la acest concurs este 26 august. Filmările emisiunii vor începe la finele anului curent sau la începutul lui 2017.

Planeta aplicațiilor face parte din planurile companiei Apple de a intra în lumea producătorilor de conținut televizat. Serialul a fost anunțat pentru prima dată în luna martie, alături de un altul produs tot de Apple denumit Vital Signs / Semne vitale. Acesta din urmă este un program TV despre cofondatorul Beats și directorul Apple Dr. Dre, ce va promova în principal Apple Music.

Dezvoltatorii interesați pot obține mai multe informații aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.