O nouă imagine cu carcasa iPhone 7 apare pe Internet. Noul iPhone va veni în continuare cu 16 GB de stocare

0
1052

De dimineață au apărut pe Internet câteva noi imagini cu componente probabil reale ale viitoarei generații de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi, printre care se numără și carcasa.

Această carcasă este oarecum diferită de cea pe care o puteam vedea mai devreme, având, în primul rând, o proeminență mai mare în jurul orificiului pentru obiectiv. Asta nu doar că ne confirmă încă o dată faptul că iPhone 7 va avea o cameră ieșită ușor în relief, dar, din câte se poate observa, contrazice și informațiile potrivit cărora această protuberanță va fi mai mică decât la actualele iPhone 6 și 6s. Tot în ceea ce privește camera, se mai poate observa nu doar că ea va avea un obiectiv mai mare și mai apropriat de colțul din stânga (comparativ cu iPhone 6s), dar și că blițul și microfonul vor fi poziționate în dreapta lui. Or, poziționarea lor este diferită de ce vedeam pe acea carcasă de culoare violet, dar identică cu ce am văzut până acum pe toate modelele de iPhone (începând cu iPhone 5), precum și cu ce ne arătau schițele de iPhone 7 apărute pe Internet până în prezent.

În rest, imaginea cu carcasa viitorului model de iPhone cu afișaj de 4,7 inchi ne confirmă faptul că antenele vor îmbrăca doar conturul și lateralele din zona inferioară și superioară, fiind eliminate acele orizontale perpendiculare de pe actualele iPhone 6/6s. De asemenea, ea ne arată că sigla Apple va fi încastrată (la fel ca și la iPhone 6/6s), precum și că aspectul general va fi același ca și la modelele anterioare de iPhone.

Odată cu această carcasă, site-ul web francez Nowhereelse a mai publicat o imagine cu lițele pentru ecranul viitorului dispozitiv iPhone. Acestea par să fie diferente de componenta folosită în iPhone 6s, ceea ce ne sugerează o posibilă schimbare la nivelul ecranului sau a modului în care sunt aranjate componentele în interior. Dacă vă gândiți că aceste lițe ar fi un bun indiciu al faptului că iPhone 7 va avea un afișaj OLED, ei bine, există șanse aproape inexistente, potrivit zvonurilor.

Trecând mai departe, o a treia imagine apărută pe internet, de această dată în weekend, ne prezintă ceea ce par a fi modulul cameră cu două obiective, pe care Apple îl va folosi, probabil, în viitorul iPhone 7 Plus cu afișaj de 5,5 inchi. Majoritatea zvonurilor de până acum ne indicau faptul că modelul mai mare de iPhone va avea o cameră cu două obiective, iar aceasta nu este chiar prima dată când ea apare pe internet. Mai mult, ea prezintă încă trei componente ce s-ar putea să ne enerveze pe unii dintre noi. Este vorba despre cipurile de memorie de 64 GB, 256 GB și… 16 GB. Așa că da, sunt șanse foarte mari ca Apple să lanseze în 2016 un iPhone cu 16 GB de stocare. Pentru că nu contează criticile, ci cât de pline sunt buzunarele.camera iphone 7 plus 16 Gb memorie

Iar dacă vă așteptați ca din cauza designului, poate, să nu existe cerere prea mare pentru iPhone 7, Barron’s Asia scrie că Apple își pregătește furnizorii pentru cea mai mare cerere din ultimii doi ani. Citând un articol din presa taiwaneză, site-ul financiar susține că Apple ar fi solicitat între 72 și 78 de milioane de unități de iPhone 7. Acest total este mult mai mare decât cel preconizat de Wall Street și, dacă este real, ne indică posibilitatea ca iPhone 7 să fie cel mai bine vândut iPhone de până acum, putând să bată recordul de vânzări stabilit de iPhone 6s în T4 2015.

Sursele din cadrul partenerilor Apple ce au fost citate de asiatici susțin că Foxconn va rămâne principalul producător de dispozitive iPhone, o mai mică parte dintre comenzi urmând a fi dirijate către concurentul Pegatron. Mai mult, cele două companii – care vor face angajări mult mai devreme decât în anii anteriori – urmează să aibă o cotă de piață mai mare anul acesta, întrucât vor fi implicate în procesul de producție al camerei cu două obiective și al altor componente pe care Apple le va folosi în viitoarele modele de iPhone.

Așadar, revenind puțin la imaginile de mai sus, ele ne indică unele lucruri știute și mai puțin știute despre iPhone 7. Dar ele trebuiesc privite cu o doză de scepticism, deoarece în perioada aceasta pot apărea multe imagini cu schițe și carcase de iPhone pe care le produc producătorii de accesorii și nu partenerii Apple. Tot în această perioadă există multe persoane care, pe baza zvonurilor, modifică, în programe de editare foto, dispozitive iPhone 6/6s, sugerând că noi avem de fapt în față prototipuri ale unor terminale iPhone 7. Nu pare a fi cazul acum, dar este bine să fim atenți la tot ce vedem pe Internet, deoarece mulți nu sunt în stare să deosebească o eroare evidentă de ceva ce poate fi adevărat într-o mică măsură.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.