Iată videoclipurile difuzate de Apple în cadrul conferinței de pe 21 martie și cum o poți urmări din nou

0
539

În cazul în care nu ai reușit să urmărești în direct conferința Apple care a avut loc pe 21 martie, pentru că nu ai putut sau nu ai dorit, dar ești curios să vezi ce a prezentat compania Apple și cum a făcut-o, atunci trebuie să știi că înregistrarea este deja disponibilă.

În momentul de față, poți accesa înregistrarea evenimentului special Apple de pe 21 martie, în format Full HD, atât de pe un Mac sau PC, cât și de pe iPhone, iPad și chiar Apple TV. În cazul iPhone, iPad, Mac sau PC (cu navigatorul Edge), conferința Apple poate fi urmărită de pe site-ul web al companiei Apple, la această adresă, sau din Podcasturi (în aplicația dedicată sau în iTunes, pentru utilizatorii de Mac și PC). Podcastul care conține această conferință este disponibil la această adresă (link direct). Actualizare: Poți urmări înregistrarea conferinței și de pe YouTube, mai sus.

Dacă nu ai timp să urmărești toată conferința de o oră, atunci trebuie să știi că anunțurile făcute de către Apple în cadrul ei au fost acoperite de noi (citește mai multe despre iPhone SE, iPad Pro 9,7 inchi, noile curele pentru Apple Watch și inițiativele Apple pentru conservarea mediului înconjurător). Mai mult, în cadrul conferinței au fost difuzate o serie de reclame și clipuri video, pe care Apple le-a încărcat ulterior pe canalul său oficial de YouTube.

Primul dintre clipurile difuzate este Apple – 40 de ani în 40 de secunde, iar el derulează o serie de nume de produse pe care Apple le-a lansat pe parcursul celor aproape 40 de ani de existență, începând cu data de 1 aprilie 1976. Acesta este disponibil mai jos.

https://youtu.be/mtY0K2fiFOA

Al doilea clip video difuzat de către Apple îl are în centru pe robotul Liam, iar dacă vrei să îl vezi și să afli mai multe despre acesta, accesează acest link.

Următorul clip este despre programul ResearchKit și modul în care acesta a extins posibilitățile doctorilor, cercetătorilor și chiar utilizatorilor de iPhone. ResearchKit a fost introdus de către Apple în urmă cu un an și s-a dovedit a fi un real succes, în condițiile în care a ajutat cercetătorii să strângă sute de mii de date extrem de importante despre o gamă variată de boli, în încercarea de a găsi tratamente mai eficiente pentru pacienți.

În fine, ultimul clip ne prezintă noul iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi. Acesta are aproape 3 minute și jumătate și reprezintă o scurtă trecere în revistă a tuturor noutăților pe care le aduce această tabletă, precum și a modului în care el poate îmbunătăți munca utilizatorilor din diferite domenii de activitate.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.