YouTube 11.10 pentru iPhone și iPad – actualizare este disponibilă pe App Store

0
718

Aplicația YouTube a Google a primit o actualizare importantă, în versiunea pentru iPhone și iPad. YouTube 11.10 este acum disponibilă pe App Store România și vine cu o serie de caracteristici extrem de utile pentru utilizatorii de iPad.

Potrivit companiei Google, această versiune nouă de YouTube introduce compatibilitate cu caracteristicile Vizualizare divizată și Glisați peste, disponibile în iOS 9 pe anumite modele de iPad. Astfel, începând de acum vei putea arunca o privire peste o altă aplicație compatibilă cu Glisați peste, în timp ce urmărești un video pe YouTube sau vei putea să folosești YouTube împreună cu o altă aplicație, simultan. Totuși, nu este chiar ce așteptau utilizatorii de iPad. Cealaltă caracteristică de multitasking introdusă de Apple pe iPad în iOS 9 – Imagine în imagine – este de fapt și cea mai dorită de către utilizatori, în condițiile în care ea le-ar permite să urmărească într-un chenar mic un video de pe YouTube, în timp ce accesează orice altă aplicație. Cu toate acestea, Google nu s-a gândit să o integreze nici acum în YouTube, deși pare că știe ce aduce nou iOS 9 pentru iPad și că această caracteristică ar fi foarte îndrăgită de utilizatorii de iPad.

Trecând mai departe, tot pentru utilizatorii de iPad, noua versiune a YouTube mută filele de navigare pe ecranele principale în bara de navigație, la rotirea iPad-ului în orientarea vedere. De asemenea, merită menționat că bara de navigare din partea superioară a ecranului are dimensiuni mai mici, mai ales pe iPad, odată cu lansarea noii versiuni.

La final, YouTube 11.10 corectează o eroare care oprea deschiderea linkurilor din desscrierea unui videoclip.

Actualizarea la versiunea 11.10 a YouTube este posibilă de pe toate dispozitivele iPhone, iPad și iPod touch care au instalat iOS 7 sau o versiune ulterioară a sistemului de operare. Pentru a efectua actualizarea, va trebui să accesezi App Store>Actualizări>Actualizați din dreptul YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.