Imediat după ce a anunțat că Apple Watch este cel mai bine vândut ceas inteligent din lume, Tim Cook, directorul general al companiei Apple, a anunțat, în cadrul conferinței de pe 21 martie, câteva actualizări pentru ceasul introdus în urmă cu un an pe piață.

Nu vorbim încă despre lansarea unui model nou, ceea ce este un lucru bun pentru utilizatorii care dețin deja un Apple Watch. În schimb, Apple a luat decizia de a lansa noi curele, potrivite pentru fiecare dintre modelele disponibile, dar și, surprinzător, de a reduce prețul Apple Watch Sport.

Același Apple Watch, mai ieftin cu 50 €

În întreaga lume, singurul model a cărui preț a fost modificat este cel Sport. Vorbim despre modelul cel mai accesibil, care de acum va putea fi achiziționat de și mai multă lume, ținând cont de reducerea de 50 €. Atât versiunea de 38 mm, cât și cea de 42 mm au prețul redus, astfel că prețul de pornire al unui Apple Watch Sport, la un Apple Store din Europa continentală, va fi de 349 €, în cazul versiunii de 38mm, sau 399 €, în cazul celei de 42 mm. În SUA însă, prețul de pornire al Apple Watch va fi de numai 299 $.

Noi curele

Împreună cu reducerea de preț, compania Apple a anunțat lansarea a noi curele pentru Apple Watch. Printre acestea se numără o nouă Milanese Loop negru stelar și colecții de primăvară pentru Leather Loop, Sport și Classic Buckle. O nouă categorie de curele, din nailon, au fost, de asemenea, introduse pe piață.milaneză neagră Apple Watch

Familiei de curele milaneze i se alătură de astăzi, așadar, o versiune nouă de culoare, negru stelar, care se potrivește mai bine cu cadranul modelelor negre de Apple Watch din aluminiu sau oțel inoxidabil. Ea beneficiază de același design precum versiunea argintie și are același preț de 169 € la magazinele Apple din Europa.Apple Watch buclă

Curelele Leather Loop, Sport și Classic Buckle sunt și ele disponibile în noi versiuni, nu mai puțin de 26 de curele noi fiind de acum disponibile în aceste colecții – un lucru pe care Apple a omis, în mod surprinzător, să îl precizeze. Leather Loop, pentru început, este disponibil de acum pe alb și gri „furtună” la același preț de 169 €, precum curelele metalice milaneze și celelalte versiuni de bucle din piele.Apple Watch Sport primăvară

În ceea ce privește curelele Sport, ele sunt disponibile în șase noi culori vii, care fac parte din colecția de primăvară. Comercializate la prețul de 59 €, acestea sunt disponibile pe galben, caisă, roz deschis, liliachiu, albastru regal și mentă. Classic Buccle, curelele din piele cu aspect tradițional, sunt disponibile acum pe alb, roșu, gaiță albastră, filimică, gri furtună și albastru miez de noapte. Prețul acestora este de 169 €. Modern Buckle sunt și ele disponibile pe filimică, gaiță albastră și roșu.

Colecția Țesut de Nailon este cea mai recentă adusă pe Apple Watch, ea fiind la fel de accesibilă precum colecția de curele sport. Curelele acestea sunt fabricate dintr-un nailon durabil, care se simte pe mână foarte confortabil, ca o țesătură. Colecția aceasta este disponibilă pe auriu/roșu, auriu/roșu regal, albastru rgal, roz, perlă, albastru scuba și negru. Țesut de Nailon se va potrivi încheieturilor cu dimensiunea cuprinsă între 145 și 215 mm și este deja disponibilă la Apple Store-urile din Europa la prețul de 59 €.Apple Watch nylon

Lansarea din România

Din păcate, compania Apple nu a anunțat în cadrul conferinței nimic despre lansarea ceasului inteligent în alte țări, ceea ce înseamnă că nici la un an de la lansarea pe piață, Apple Watch nu va fi disponibil la noi în țară. De altfel, site-ul Apple România nici acum nu știe nimic de acest ceas și nu se știe dacă această generație va ajunge vreodată pe piața de la noi oficial.

Neoficial însă, de anul trecut Apple Watch este comercializat de o serie de magazine ce nu sunt partenere ale companiei Apple, prețurile fiind decente, comparativ cu cele de la Apple Store din Germania sau Franța, spre exemplu.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.