Pe 21 martie, compania Apple a prezentat iPhone SE, iPad Pro cu afișaj de 9,7 inchi, câteva accesorii pentru iPad, și noi curele pentru Apple Watch, în cadrul primului eveniment media din 2016. Totuși, numărul produselor lansate în acea zi a fost ceva mai mare decât a reușit Apple să ne prezinte, iar după ce a redeschis magazinul online, noi am putut vedea care sunt acestea, dar și o informație importantă pentru utilizatorii de iPhone 5s, care doresc să facă upgrade la iPhone SE.

Noi tocuri

La fel ca și în cazul curelelor Apple Watch și a Smart Cover-urilor și Smart Case-urilor pentru iPad, o colecție de primăvară a fost introdusă și pentru tocurile de silicon și piele pentru iPhone 6/6s și iPhone 6/6s Plus. Acestea sunt deci disponibile în nouă culori vii, care, în anumite cazuri, înlocuiesc unele nuanțe.

Tocurile de silicon pentru iPhone 6s și iPhone 6s Plus sunt disponibile acum pe galben, caisă, roz deschis, liliachiu, albastru regal și mentă. Acestea se adaugă celorlalte culori în care erau disponibile tocurile de silicon pentru iPhone 6s (Plus), până acum, cu excepția culorilor albastru, turcuaz și roz, care au fost eliminate.

În cazul tocurilor de piele însă nu vorbim despre atât de multe noutăți. Aici, Apple a adăugat următoarele trei culori: gălbenele, gri furtună și albastru marin, ele alăturându-se culorilor deja existente pe piață.

Prețul tocurilor rămâne neschimbat, atât în cazul celor de silicon, cât și în cazul celor de piele.

iPhone SE

Cei care își vor achiziționa un iPhone SE vor avea parte de două vești: una mai puțin bună și una bună.

iPhone SE toc Apple piele

Începând cu vestea mai puțin bună, ei bine, dacă îndrăgești accesoriile Apple pentru iPhone și în special tocurile lor, atunci trebuie să știi că pentru iPhone SE compania americană nu s-a străduit prea mult, lăsând pe piață numai două tocuri, disponibile deja la iPhone 5s. Aceste tocuri, de piele, sunt disponibile pe negru și albastru miez de noapte, la prețul de 45 €. Ele au toate defectele pe care le aveau tocurile pentru iPhone 5s și din păcate, versiuni mai accesibile, din silicon, nu sunt disponibile și nu se știe dacă vor fi lansate vreodată.

Dar dacă te dezamăgește faptul că Apple nu a introdus mai multe tocuri pentru iPhone SE, te va bucura probabil să știi că toate tocurile și accesoriile pentru iPhone 5s se vor potrivi și la noul iPhone de 4 inchi.

Știm cu toții că înainte de a fi prezentat de către Apple, existau multe întrebări referitoare la asemănările dintre iPhone SE și iPhone 5s și iată că acum știm că cele două terminale lansate la 2 ani și jumătate distanță sunt identice, cu excepția marginilor oblice mate ale iPhone SE (și nu lucioase ca la 5s). De aceea, actualele tocuri, folii pentru ecran și alte accesorii pentru iPhone 5s, se vor potrivi și la noul iPhone de 4 inchi, oferind utilizatorilor care vor cumpăra iPhone SE din prima zi numeroase opțiuni pentru protejarea dispozitivelor proprii.

Noile tocuri Apple pentru iPhone 6s, iPhone 6s Plus și iPhone SE sunt disponibile deja la magazinele Apple din Europa și nu numai, urmând a ajunge și la magazinele autorizate Apple din România în zilele care urmează.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.