Prezentate pe 21 martie de către Apple, iPhone SE și iPad Pro de 9,7 inchi sunt deja disponibile la precomandă în România, cu mult timp înainte ca ele să ajungă oficial la noi în țară. QuickMobile este, ca de obicei, primul magazin din România care a început să comercializeze atât cel mai nou iPhone de 4 inchi, cât și cel mai nou iPad de 9,7 inchi.

În aceeași zi în care și Apple a dat startul unei sesiuni de precomenzi pentru noile produse prezentate în cadrul conferinței de la începutul săptămânii, QuickMobile a listat toate modelele și versiunile de iPhone SE și iPad Pro 9,7 inchi ca fiind disponibile la precomandă. Preconizând să vândă peste 500 de iPhone-uri SE până la finele lunii viitoare, așa cum se arată într-un comunicat remis iTutorial.ro, cei de la QuickMobile promit să onoreze primele comenzi de iPhone SE la începutul lunii viitoare.

iPhone SE

Cel mai ieftin model nou de iPhone lansat vreodată de către Apple nu este la fel de ieftin în Europa, precum în SUA (un lucru deloc surprinzător), dar în România va avea un preț foarte bun, comparativ cu iPhone 6s sau iPhone 6s Plus. Deși este primul magazin din România care comercializează acest iPhone, QuickMobile îl listează la un preț deloc mare, comparativ cu cel de la magazinele Apple din Europa.

Precomandă acum iPhone SE de la QuickMobile

În oferta actuală a QuickMobile, iPhone SE de 16 GB este disponibil la doar 2.299 lei (aproximativ 520 €). Deloc scump, dacă ne gândim că în Germania, de exemplu, același aparat costă 489 € (adică 2.150 lei). Cealaltă versiune de iPhone SE – de 64 GB – este listată de QuickMobile la 2.699 lei (aproximativ 610 €), fiind cu doar 21 € mai scumpă decât cea listată de Apple în Germania.

iPhone SE este disponibil la QuickMobile în toate cele 4 culori: argintiu, gri stelar, auriu și roz auriu.

precomanda ipad pro în romania

iPad Pro 9,7 inchi

Cel mai nou iPad Pro este listat deja de către QuickMobile ca fiind disponibil la precomandă, prețul de pornire părând mare comparativ cu cel al unui iPad Air, dar acest lucru este perfect normal, în condițiile în care Apple a scumpit cea mai nouă tabletă de 9,7 inchi din momentul în care i-a alăturat termenul „Pro”.

Precomandă acum iPad Pro 9,7 inchi de la QuickMobile

QuickMobile listează iPad Pro de 9,7 inchi la un preț de pornire de 3.199 lei, pentru versiunea de 32 GB Doar Wi-Fi sau 3.899 lei, pentru cea de 32 GB Wi-Fi + Cellular. Fiecare dintre modelele (Doar Wi-Fi și Wi-Fi + Cellular) și versiunile de iPad Pro 9,7 inchi (32 GB, 128 GB și 256 GB pe culorile argintiu, gri stelar, auriu și roz auriu) lansate de către Apple sunt disponibile la QuickMobile pentru precomandă, prețul lor crescând gradual până la 5.499 lei, cât costă modelul Wi-Fi + Cellular de 256 GB.

Comparativ cu prețurile de la magazinele Apple din Europa, iPad Pro 9,7 inchi nu este listat de QuickMobile mult mai scump. Modelul Doar Wi-Fi cu 32 GB de stocare comercializat de către Apple costă aproximativ 3.030 lei (689 €), în timp ce cel Wi-Fi + Cellular costă aproximativ 3.670 lei (839 €). Cea mai scumpă versiune de iPad Pro 9,7 inchi la Apple este disponibilă la 5.275 lei (1.199 €).

Așadar, diferența dintre prețurile la care noile iPhone SE și iPad Pro de 9,7 inchi sunt comercializate la magazinele Apple din Europa și la primul magazin care le va aduce în România este una decentă. Ele vor sosi peste două săptămâni, pe 7 aprilie, și în stocurile magazinelor autorizate Apple de la noi, însă nu ne așteptăm ca acestea să le listeze la prețuri mai bune decât QuickMobile, întrucât mereu există o diferență de câteva sute de lei între prețurile la care sunt comercializate produsele Apple în Apple Store din Europa și în magazinele din România.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.