Descoperă cele mai bune aplicații pentru iPhone și iPad din luna iunie

0
2682

Una dintre cele mai utile secțiuni cu aplicații de pe App Store este cea care ne prezintă la fiecare început de lună cele mai bune dintre aplicațiile lansate ori actualizate în luna precedentă. Intitulată „Best of”, secțiunea a fost actualizată la sfârșitul săptămânii trecute de către Apple cu scopul de a ne prezinta o selecție de aplicații grozave publicate pe durata lunii iunie.

În cadrul acestei secțiuni veți descoperi o selectie de „aplicații și jocuri memorabile create cu dibăcie ce au fost lansate sau actualizate pe toată durata lunii iunie”. Subcategoria “cea mai bună aplicație și cel mai bun joc” este și ea disponibilă pentru luna trecută, editorii App Store considerând că cea mai bună aplicație disponibilă în România a fost Moleskine Timepage – Calendar for iCloud, Google & Exchange. Această aplicație afișează utilizatorilor într-un format elegant și modern calendarul, incluzând hărți, prognoze meteo și alte informații utile. Cel mai bun joc al lunii iunie a fost Fallout Shelter, acesta punând utilizatorii în controlul subteranului din Vault-Tec.

Această secțiune continuă cu câteva jocuri excelente și aplicații „uimitoare” care au fost lansate ori actualizate în luna care a trecut. Printre acestea nu se puteau să se numere aplicații precum Adobe Premiere Clip, The Championships Wimbledon 2015 și Periscope.

Vă recomand, așadar, să accesați prima pagină a App Store de pe iPhone, iPad sau din iTunes, unde va apărea noua secțiune împreună cu toate aplicațiile și jocurile promovate de către Apple.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.