Peste exact o săptămână va începe Turneul de tenis de la Wimbledon, cel mai vechi și mai prestigios dintre cele patru turnee de Mare Șlem și singurul care se desfășoară pe iarbă. De aceea, în cazul în care sunteți un mare fan al tenisului probabil că în momentul de față vă întrebați cum puteți fi la curent cu absolut tot ce se întâmplă la turneul unde și numeroși români vor încerca să ajungă cât mai sus sau, de ce nu, să câștige Marele Premiu. Aplicația Wimbledon este răspunsul în cazul în care ai un telefon inteligent sau o tabletă, ea oferind rezultate actualizate în timp real,punct cu punct, ghem cu ghem și set cu set, comentarii live, liveblog și nu numai.

Partea bună este că recent atât versiunea pentru iPhone, cât și versiunea pentru iPad a acestei aplicații au fost actualizate și aduc câteva noutăți importante înaintea începerii turneului de tenis. Mai precis, atât versiunea 7 a aplicației Wimbledon pentru iPhone, cât și versiunea 3 a aplicației Wimbledon pentru iPad aduc îmbunătățiri în privința vitezei cu care sunt actualizate rezultatele în timp real, notificări push privind mai multe aspecte ale meciurilor și notificări push în aplicație. Iar dacă ai un dispozitiv mai recent, atunci trebuie să știi că aplicația a fost actualizată pentru arhitectura pe 64 de biți și pentru a fi compatibilă cu terminalele ce rulează iOS 8 sau ulterior (dar în continuare poate fi instalată pe orice iPhone sau iPad cu iOS 7 sau ulterior).

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației Wimbledon pentru iPhone și iPad va trebui să accesați App Store>Actualizări și să atingeți butonul Actualizați din dreptul aplicației. Iar dacă nu ați instalat-o încă pe terminalul vostru, atunci o puteți instala acum urmând unul dintre linkurile de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.