Periscope 1.1 pentru iPhone – actualizare este disponibilă pe App Store. Aplicația este disponibilă în limba română

0
234

Aplicația de live video streaming a Twitter, Periscope, a primit la acest sfârșit de săptămână cea mai importantă actualizare de până acum. Versiunea 1.1. a Periscope este acum disponibilă pe App Store și le aduce utilizatorilor câteva funcționalități noi ce fuseseră promise de compania dezvoltatoare încă de la lansarea aplicației din luna martie.

Aplicatia Periscope oferă utilizatorilor o secțiune Hartă ce le permite să exploreze pe o hartă toate difuzările live ale utilizatorilor din întreaga lume. Folosind această secțiune nouă, utilizatorii vor putea găsi imediat fluxurile transmise live de către utilizatori din aproprierea lor sau, dimpotrivă, de către utilizatori din alte țări. În plus, cei care descarcă pe iPhone actaulizarera aplicației Perscope vor putea accesa de îndată fluxurile a căror difuzare live s-a încheiat, deci nu vor trebui să mai aștepte până când ele sunt încărcate pe servere și oferite spre vizionare.

Periscope 1.1 mai include opțiunea de partajare pe Twitter a unui link către o difuzare pe care o urmărești la un anumit moment. Iar la final rămâne o noutate care îi va încânta pe români: aplicația Perscope a fost tradusă în limba română și alte 28 de limbi: japoneză, spaniolă, franceză, italiană, germană, coreeană, rusă, turcă, portugheză, olandeză, indoneziană, chineză simplificată, daneză, finlandeză, poloneză, norvegiană, suedeză, thailandeză, arabă, cehă. ebraică, hindusă, maghiară, malaieză, chineză tradițională, ucraineană și vietnameză.

Pentru a face actualizarea la cea mai recentă versiune a aplicației Periscope pentru iPhone va trebui să accesezi App Store>Actualizări și să atingi butonul Actualizați din dreptul aplicației. Iar dacă ești utilizator Twitter și nu ai încercat încă această aplicație, atunci te încurajez să o descarci acum și să o testezi:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.