Compania Facebook a lansat săptămâna aceasta actualizări pentru trei dintre aplicațiile pe care le oferă utilizatorilor de iPhone, iPad și iPod touch. Este vorba despre Facebook Messenger, Facebook Pages Manager și Facebook Groups, prima dintre acestea primind cea mai interesantă actualizare, ținând cont de noutățile pe care le aduce utiluzatorilor.

Versiunea 29.0 a aplicației Facebook Messenger oferă utilizatorilor mai multe informații despre persoanele care îi contactează. Mai precis, atunci când cineva îți va trimite un mesaj pentru prima dată, tu vei vedea ce ai în comun cu acea persoană: prieteni, grupuri în care sunteți amândoi și evenimente la care ați decis să participați amândoi. Separat de această noutate, aplicația de mesagerie și apelare a Facebook va mai permite utilizatorilor să trimită prietenilor o hartă care să le arate acestor locul unde se află. Folosind această nouă funcționalitate, utilizatorii vor putea să sugereze mai bine un punct de întâlnire, să le arate prietenilor unde se află și nu numai.

  • Facebook Messenger pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

Trecând la cea de-a doua aplicație, cea adresată grupurilor, actualizarea adusă ei ar trebui să o facă mai rapidă, stabilă și ușor de folosit. În plus, Facebook notează că această versiune a Facenook Groups le va permite utilizatorilor să ascundă grupurile în care nu sunt activi, astfel încât să le vadă mereu numai pe cele care îi interesează.

În fine, versiunea 24.0 a aplicației Facebook Pages Manager este și ea disponibilă pe App Store de câteva zile și aduce utilizatorilor câteva corecturi importante. Potrivit companiei dezvoltatoare, au fost rezolvate în această actualizare unele erori, astfel că aplicația este mai stabilă, iar cronologia afișează și funcționează corect.

  • Facebook Pages Manager pentru iPhone și iPad – Gratuit – Descarcă acum

Actualizarea la cele mai recente versiuni ale fiecăreia dintre aceste aplicații poate fi efectuată fie urmând linkurile directe inserate mai sus, fie accesând App Store, secțiunea Actualizări și selectând opțiunea Actualizați din dreptul lor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.