Descopera acum cele mai bune aplicatii ale lunii aprilie in App Store

0
323

best of april app store

Apple a lansat la sfarsitul acestei saptamani o noua sectiune in interiorul magazinului virtual de aplicatii, App Store, in care prezinta tuturor utilizatorilor cele mai bune aplicatii, pentru tara in care se afla, din luna aprilie a acestui an.

Sub titlul „Best of April” veti descoperi o selectie de aplicatii sau jocuri „memorabile” si create cu dibacie ce au fost lansate ori actualizate in cursul lunii incheiate in urma cu doar cateva zile. Spre deosebire de magazinul din Statele Unite, unde aceasta sectiune este ceva mai extinsa si prezinta si cea mai buna aplicatie/joc din luna aprilie, in magazinul de aplicatii romanesc sunt cuprinse numai doua subsectiuni: Great Games si Amazing Apps. Daca in prima subsectiune veti descoperi jocuri populare care creaza dependenta, cum ar fi Monument Valley, Hitman Go sau Clash of Clans, in cea de-a doua, Amazing Apps, veti gasi aplicatii grozave lansate sau care au primit actualizari importante in luna trecuta. In aceasta din urma sectiune sunt incluse titluri precum Flickr, Endomondo, Duolingo, Everplaces si multe altele.

Puteti accesa noua sectiune a App Store urmand [vc_button title=”acest link” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewMultiRoom?cc=ro&fcId=864110636&id=869556198&mt=8″]. Avand in vedere faptul ca Apple evidentiaza cele mai bune aplicatii si jocuri ale lunii aprilie, este posibil ca noua sectiune a App Store sa fie actualizata la sfarsitul fiecarei luni cu noi titluri importante si grozave pe care angajatii companiei americane se gandesc ca vor atrage un numar mare de utilizatori.

- Reclamă -