iPhone 14 și iPhone 14 Pro sunt disponibile la precomandă la Orange România – iată oferta operatorului

- Publicitate -

Păstrând tradiția, cel mai mare operator de telefonie mobilă din România, Orange, a dat startul sesiunii de precomenzi pentru noua gamă de iPhone vineri, pe 9 septembrie. Doar că nu pentru întreaga gamă, ci doar pentru iPhone 14 și iPhone 14 Plus. Și nici acelea în toate versiunile și configurațiile posibile.

După un weekend în care această problemă a persistat, în cursul după-amiezei zilei de astăzi operatorul de telefonie mobilă a actualizat pagina dedicată iPhone 14, listând acum întreaga gamă de iPhone 14 ca fiind disponibilă pentru precomandă.

Astfel, în momentul de față, clienții Orange România pot achiziționa noile modele de iPhone atât la abonament, cât și la liber, în toate versiunile și pe toate culorile. Mai multe detalii despre oferta Orange pentru iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, precum și linkuri utile, sunt disponibile în cele ce urmează.

iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max Oferta Orange România

iPhone 14

Cel mai accesibil model din gama actuală de iPhone achiziționat în versiunea 128 GB împreună cu unul dintre abonamentele recomandate are un preț de pornire, pentru clienții noi, 3.897,27 lei*. Pentru a plăti „doar” atât pe iPhone 14, va trebui să închei un abonament Smart Plus 25.

Față de versiunea cu 128 GB de stocare, iPhone 14 de 256 GB va costa cu 1.320 lei mai mult, în funcție de abonamentul pentru care vei opta.

În fine, versiunea de 512 GB a iPhone 14 Pro este și ea disponibilă la Orange România, iar dacă îți dorești într-atât de mult spațiu de stocare, va trebui să scoți din buzunar aproximativ 2.518 lei în plus față de cât ai fi scos la versiunea de bază.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 14. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone 14 și „la liber.” Fără contract, un iPhone 14 de 128 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 4.991,55 lei, unul de 256 GB va putea fi cumpărat la 5.641,05 lei, în timp ce un iPhone 14 de 512 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 6.940,14 lei. Comparativ cu ceilalți retaileri autorizați Apple de la noi din țară, Orange comercializează iPhone 14 la un preț cu cel puțin 120 lei mai mare.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

iPhone 14 Plus

Modelul de iPhone succesor iPhone 13 mini, dar și antagonic acestuia, iPhone 14 Plus, achiziționat de la Orange în versiunea 128 GB împreună cu unul dintre abonamentele recomandate, are un preț de pornire, pentru clienții noi, 4.556,81 lei*. La fel ca și anul trecut, reducerea celor de la Orange oferită clienților care achiziționează un iPhone nou la abonament este foarte mică, iar abonamentul recomandat este unul singur – Smart Plus 25.

iPhone 14 Plus de 256 GB este comercializat de Orange, împreună cu Smart Plus 25, la prețul de 5.875,93 lei. Din păcate, versiunea de 512 GB a iPhone 14 Plus este listată ca fiind indisponibilă.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 14 Plus. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone 14 Plus și „la liber.” Fără contract, un iPhone 14 Plus de 128 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 5.740,98 lei, în timp ce un iPhone 14 Plus de 256 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 6.390,52 lei. Prețul la care comercializează Orange aceste dispozitive este mai mare decât la orice alt retailer autorizat Apple de la noi din țară (cu excepția Vodafone România, care face conversia valutară la un preț aproximativ la fel de mare pentru noile modele de iPhone).

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

iPhone 14 Pro

Cea mai accesibilă versiune a iPhone 14 Pro, cea de 128 GB, achiziționată împreună cu unul dintre abonamentele recomandate are un preț de pornire, pentru clienții existenți, de 5.995,80 lei*. Pentru a plăti atât pe iPhone 14 Pro, va trebui să închei abonamentul Smart Plus 25 pe o perioadă de 24 de luni.

iPhone 14 Pro de 256 GB este listat de Orange la un preț minim de 6.595,38 lei, versiunea de 512 GB este listată la un preț de 7.794,49 lei, iar versiunea de 1 TB este listată la un preț minim de 8.993,65 lei.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 14 Pro. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

În cazul în care nu ești interesat de încheierea unui abonament nou și nici de prelungirea abonamentului actual, trebuie să știi că Orange România comercializează iPhone 14 Pro și „la liber.” Fără contract, un iPhone 14 Pro de 128 GB va putea fi cumpărat de la Orange la prețul de 6.490,40 lei, în timp ce versiunea de 256 GB poate fi comandată la prețul de 7.139,95 lei, versiunea de 512 GB poate fi comandată la prețul de 8.439,09 lei, iar versiunea de 1 TB poate fi comandată la prețul de 9.738,23 lei.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

iPhone 14 Pro Max

iPhone 14 Pro Max de 128 GB poate fi cumpărat de la Orange împreună cu abonamentul Orange Smart Plus 25 (€/lună) la prețul de 6.715,30 lei.

Versiunea de 256 GB are un preț de plecare, la Orange, de 7.314,88 lei, cea de 512 GB pornește de la 8.514,04 lei, iar cea de 1 TB pleacă de la 9.713,20 lei. Toate aceste prețuri sunt valabile împreună cu un abonament Smart Plus 25 contractat pe o perioadă de 24 de luni.

Reține că toți clienții Orange care își prelungesc abonamentele, precum și cei care se portrează în rețeaua acestui operator s-ar putea să beneficieze de diferite discounturi la achiziționarea unui iPhone 14 Pro Max. În cazul în care te numeri într-una dintre cele două categorii, poți afla oferta operatorului personalizată pentru tine accesând contul tău Orange.

Vorbind despre prețul la liber, Orange listează versiunea de 128 GB la 7.239,93 lei, pe cea de 256 GB la prețul de lei, pe cea de 512 GB la prețul de 9.188,56 lei, iar pe cea de 1 TB la prețul de 10.487,70 lei.

Notă: Orange comercializează numai dispozitive iPhone blocate în rețeaua proprie. Cu toate acestea, dispozitivele iPhone achiziționate „la liber” de la acest operator vor beneficia de deblocare gratuită.

Livrare iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max

Cele mai multe versiuni de iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor fi livrate de către Orange începând de vineri, 16 septembrie, însă trebuie să țineți cont de faptul că stocurile sunt restrânse și se poate ca în orele următoare termenii de livrare să crească mult. iPhone 14 Plus va fi livrat începând cu data de 7 octombrie, la fel ca și cum se întâmplă la toți ceilalți retaileri din lume.

*Notă: Toate abonamentele menționate în acest articol trebuie încheiate pe o perioadă de 24 de luni (2 ani) pentru a achiziționa iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max la prețurile specificate.iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt noile iPhone-uri vârf de gamă și au fost prezentate pe 7 septembrie. Acestea vin cu afișaje OLED Super Retina XDR Mereu aprinse, cu o cameră principală de 48 de megapixeli, un sistem de detectare a accidentelor, S.O.S urgențe via satelit și o modalitate nouă de a primi notificări și de a interacționa cu activitățile mulțumită Insulei dinamice.

Prezentate tot pe 7 septembrie, iPhone 14 Plus și iPhone 14 vin cu un sistem cu două camere îmbunătățite, cu o cameră frontală cu o diafragmă mărită și autofocalizare, un sistem pentru detectarea accidentelor, S.O.S urgențe prin satelit, cea mai bună autonomie a bateriei de până acum, iPhone 14 Plus fiind un model antagonic iPhone 13 mini de anul trecut, având un afișaj de 6,7 inch, la fel de mare ca și cel al iPhone 14 Pro Max.

Începând cu data de 9 septembrie, noile modele din gama iPhone sunt disponibile la precomandă în peste de 30 de țări și regiuni care fac parte din primul val (inclusiv Germania, Franța, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii și SUA). În toate aceste țări, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor fi lansate pe data de 16 septembrie, în timp ce iPhone 14 Plus va ajunge în mâinile primilor clienți abia pe 7 octombrie.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Cum sa stergeti un cont iCloud de pe iPhone, iPad sau iPod touch – Tutorial

Exista posibilitatea ca atunci cand ati configurat iOS device-ul sa fi adaugat un cont iCloud care fie...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.