iPhone 14, iPhone 14 Pro și 14 Pro Max sunt disponibile la precomanda în România. Iată la ce magazine și care sunt prețurile

- Publicitate -

S-a dat startul precomenzilor pentru iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max în România! Încă de la ora 15:00, magazinele mai multor operatori și retaileri autorizați Apple au listat ofertele complete pentru noile modele de iPhone, promițând totodată să le livreze primilor clienți începând chiar de săptămâna viitoare.

eMAG și Flanco sunt primele magazine autorizate Apple din România care au dat startul precomenzilor pentru toată gama iPhone 14, oferind clienților posibilitatea de a-și comanda cele mai noi modele de iPhone. Acestea listează în momentul de față toate sau aproape toate versiunile de iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, niciodată blocate, la prețuri ceva mai mici decât cele la care noile modele de iPhone sunt comercializate de Apple în magazinele sale din Europa.

Așadar, dacă te interesează să îți cumperi un iPhone 14, iPhone 14 Pro sau iPhone 14 Pro Max fără a încheia un contract cu un operator de telefonie mobilă și fără a fi, eventual, nevoit să îl deblochezi după, mai jos am listat pentru tine câteva dintre magazinele care acceptă precomenzi pentru iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și 14 Pro Max, și prețurile la care poți cumpăra toate versiunile celor patru modele noi de iPhone de la Apple.

Precomanda iPhone 14, iPhone 14 Plus iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max în România

Precomanda iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max de la eMAG

iPhone 14

iPhone 14 este listat de eMAG în versiunile de 128GB, 256GB și 512GB pe toate culorile, respectiv albastru, negru, alb, violet și roșu (PRODUCT)RED:

iPhone 14 Plus

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt listate de eMAG în versiunile de 128 GB, 256 GB, 512 GB și 1 TB, pe toate culorile, respectiv argintiu, auriu, negru stelar și violet intens.

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro Max

Întreaga ofertă eMAG pentru iPhone 14 iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max poate fi consultată aiciDin aceeași pagină puteți plasa și precomenzile pentru modelele dorite.

Apple nu menționează nimic cu privire la data de livrare a noilor modele de iPhone, însă, având în vedere că data de lansare comunicată de ceilalți retaileri este 16 septembrie, ne așteptăm ca și eMAG să livreze noile modele (iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max) începând tot de atunci. iPhone 14 Plus, în schimb, nu va fi livrat pe 16 septembrie, ci începând cu data de 7 octombrie, atunci când are loc lansarea acestui model în țările care fac parte din primul val (inclusiv România). Ca de obicei, termenul de livrare a noilor dispozitive va crește treptat în orele/zilele care urmează, ceea ce înseamnă că dacă vrei să ai cât mai devreme unul dintre cele trei modele de iPhone, va trebui să te hotărăști repede și să-l comanzi.

Preț iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max la Flanco

Odată cu eMAG și Altex, Flanco a dat startul precomenzilor pentru gama iPhone 14, însă deocamdată nu listează modele precum iPhone 14 Pro Max sau alte configurații de iPhone 14 Pro în afară de cea de 128 GB. Prețurile practicate de Flanco sunt apropiate de cele întâlnite la eMAG.

Întreaga ofertă a Flanco România pentru gama iPhone 14 și iPhone 14 Plus este listată aiciiar cea pentru iPhone 14 Pro aici.

Potrivit celor de la Flanco, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare, 16 septembrie, excepție făcând iPhone 14 Plus, care va fi livrat începând de pe 7 octombrie.

Preț iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max la Altex

Odată cu eMAG, Altex a dat drumul precomenzilor pentru iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, comercializând cele mai noi modele de iPhone (pe toate versiunile și toate culorile). Prețurile practicate de acest retailer sunt identice cu cele practicate de eMAG, cu precizarea că pentru unele versiuni, cum ar fi iPhone 14 Pro Max de 1TB, prețul Altex este mai mic (9.999 lei).

Întreaga ofertă a Altex România pentru gama iPhone 14 este listată aici.

Ca de obicei, prețurile mai sus specificate sunt practicate și de MediaGalaxy.

Potrivit celor de la Altex și MediaGalaxy, noile dispozitive vor fi livrate clienților, în ordine, începând cu vinerea viitoare, excepție făcând iPhone 14 Plus, care va fi livrat începând cu data de 7 octombrie.


Alți reselleri de produse Apple autorizați în țara noastră care au dat startul precomenzilor pentru iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt iStyle. Prețurile practicate de aceștia sunt identice sau foarte apropriate de cele practicate de Altex și eMAG.

La magazinele Apple din Germania (una dintre țările europene unde prețurile la iPhone sunt printre cele mai mici), prețul pentru versiunea de 128 GB a iPhone 14 Pro este de 1.299€ (6.362 lei), iar pentru aceeași versiune a iPhone 14 Pro Max, prețul este de 1.449€ (7.097 lei). Pentru versiunile cu capacitate de stocare mai mare, prețul este, de asemenea, foarte apropriat de cel practicat de retailerii de la noi, dar un pic mai mare.

În ceea ce privește iPhone 14 Plus și iPhone 14, un iPhone 14 va costa, în varianta de 128GB, 999€ (4.893 lei), în Germania, iar iPhone 14 Plus va costa 1.149€ (5.628 lei). Prețurile tuturor celorlalte versiuni disponibile sunt, de asemenea, foarte apropriate de cele întâlnite în magazinele autorizate Apple din România, dar un pic mai mari.

Observăm, așadar, că iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt, de la o versiune la alta, doar marginal mai ieftine decât cele practicate de către Apple în magazinele sale.

Un aspect important de punctat referitor la prețul noilor modele iPhone este acela că, prin comparație cu versiunile cu aceeași capacitate de stocare din gama iPhone 13 (la lansare), iPhone 14 Pro costă cu 940 lei mai mult decât costa la lansare iPhone 13 Pro, iPhone 14 Pro Max costă cu 870 lei mai mult, iar iPhone 14 costă cu 420 lei mai mult decât costa iPhone 13.


Noua gamă iPhone va fi disponibilă, de asemenea, și la primii doi cei mai mari operatori de telefonie mobilă din România, ofertele acestora putând fi descoperite în articolele către care fac trimitere linkurile de mai jos:

  • iPhone 14 Plus, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt disponibile la precomandă la Orange România – iată oferta operatorului
  • iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt disponibile la precomandă la Vodafone România – iată oferta operatorului

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max sunt noile iPhone-uri vârf de gamă și au fost prezentate pe 7 septembrie. Acestea vin cu afișaje OLED Super Retina XDR Mereu aprinse, cu o cameră principală de 48 de megapixeli, un sistem de detectare a accidentelor, S.O.S urgențe via satelit și o modalitate nouă de a primi notificări și de a interacționa cu activitățile mulțumită Insulei dinamice.

Prezentate tot pe 7 septembrie, iPhone 14 Plus și iPhone 14 vin cu un sistem cu două camere îmbunătățite, cu o cameră frontală cu o diafragmă mărită și autofocalizare, un sistem pentru detectarea accidentelor, S.O.S urgențe prin satelit, cea mai bună autonomie a bateriei de până acum, iPhone 14 Plus fiind un model antagonic iPhone 13 mini de anul trecut, având un afișaj de 6,7 inch, la fel de mare ca și cel al iPhone 14 Pro Max.

Tot astăzi, noile modele din gama iPhone sunt disponibile la precomandă în peste de 30 de țări și regiuni care fac parte din primul val (inclusiv Germania, Franța, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii și SUA). În toate aceste țări, iPhone 14, iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max vor fi lansate pe data de 16 septembrie, în timp ce iPhone 14 Plus va ajunge în mâinile primilor clienți abia pe 7 octombrie.

- Publicitate -
Alex Popa
Alex Popahttps://itutorial.ro
Redactor-șef și fondatorul iTutorial.ro.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole sugerate

Cum se elimina un iPhone / iPad blocat in iCloud de pe contul vechiului proprietar pentru a putea fi folosit din nou – Tutorial

Functia Blocare activare - pe care am descris-o in cadrul acestui tutorial - a fost introdusa de...

Cum sa remediati problema butoanelor Home si Power atunci cand nu functioneaza pe iPhone si iPad – Tutorial

Doua dintre cele mai cunoscute probleme hardware ale iPhone si iPad sunt legate de functionarea butoanelor Home...

Articole similare

URMĂREȘTE-NE

20,785UrmăritoriÎmi place
10,899UrmăritoriUrmărește-ne
360UrmăritoriUrmărește-ne
113AbonațiAbonați-vă
Publicitate

Cele mai recente articole

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate pentru iPhone și iPad cu noutăți importante în Uniunea Europeană

iOS 17.4 și iPadOS 17.4 au fost lansate marți seară de către Apple și sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone și iPad...

Apple a lansat MacBook Air cu chipset M3

Apple a lansat astăzi o actualizare pentru gama MacBook Air (13 inch și 15 inch), care oferă chipset-uri M3, compatibilitate îmbunătățită pentru afișajele externe,...

iOS 17.4 va permite instalarea de aplicații din afara App Store pe iPhone și iPad, în UE

Urmare a faptului că pe data de 6 martie 2024 intră în vigoare actul legislativ privind piețele digitale (DMA - Digital Markets Act) pe...

Vrei să fii la curent cu ultimele noutăți din lumea Apple?

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi pe e-mail ultimele articole publicate pe iTutorial.ro!

*După ce ai completat adresa de e-mail și apăsat butonul „MĂ ABONEZ”, vei primi pe acea adresă de e-mail un mesaj în care va trebui să confirmi înscrierea la newsletter-ul nostru.