Anunțate în mod surprinzător la începutul săptămânii curente și disponibile deja în magazinele Apple și ale partenerilor din câteva zeci de țări, AirPods Pro sunt listate deja și de câțiva dintre cei mai mari reselleri de produse Apple de la noi din țară.

eMAG, Altex, Flanco și iStyle, printre alții, listează noile căști wireless cu sistem de anulare activă a zgomotelor ca fiind disponibile la precomandă, permițând astfel tuturor doritorilor să le achiziționeze încă de pe acum pentru a le avea de îndată ce vor ajunge în stoc.

Din păcate, data la care vor începe livrarea AirPods Pro nu este specificată de către toți retailerii mai sus menționați, excepție făcând Altex și Flanco. Altex, pe de-o parte, menționează că noile căști vor ajunge la clienți începând de vinerea viitoare, 8 noiembrie, în limita stocului disponibil. Flanco, pe de altă parte, estimează în momentul de față că va livra AirPod-urile Pro comandate acum luni, 11 noiembrie, sau marți, 12 noiembrie. eMAG nu face nicio precizare cu privire la livrarea căștilor, însă presupunem că începând de săptămâna viitoare vor începe și ei să le livreze primilor clienți.

Cât despre preț, momentan toți retailerii mai sus amintiți comercializează noile AirPod-uri Pro la același preț de 1.399 lei. Comparativ cu prețul practicat de către Apple în Europa pentru aceste căști, prețul de la noi din țară este, ați ghicit, mai mare. La magazinele gigantului californian din Europa, aceste căști costă 279€ (sau 1.327 lei), deci diferența nu este într-atât de însemnată.

Comparativ cu celelalte căști AirPods (din generația a doua), noile AirPods Pro sunt mai scumpe cu 550 lei (față de modelul cu casetă de încărcare standard) sau cu 250 lei (față de modelul cu casetă de încărcare wireless).

AirPods Pro sunt cele mai noi căști wireless intraauriculare de la Apple și vin cu un sistem de anulare activă a zgomotelor, cu mod Transparență, îmbunătățiri în ceea ce privește designul, un sunet mai bun și nu numai. Pentru mai multe detalii despre AirPods Pro, vizitați linkul de mai jos:

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.