watchOS 6.1 a fost lansat marți seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește după un proces de testare cu dezvoltatorii de aplicații de peste o lună, extinzând compatibilitatea watchOS 6 și la modelele mai vechi de ceas Apple.

watchOS 6.1 Noutăți

Cea mai importantă noutate adusă de watchOS 6.1 este, după cum s-a descoperit încă de pe parcursul perioadei de testare, extinderea compatibilității la modelele de Apple Watch Series 1 și Series 2. Până acum, utilizatorii acestor modele mai vechi de Apple Watch nu au putut face upgrade la watchOS 6 din motive necomunicate de către Apple până la această oră. De acum, însă, aceștia se vor putea bucura nu numai de toate noutățile aduse de watchOS 6, ci și de cele aduse de watchOS 6.1.

Cu privire la noutățile aduse de prezenta actualizare, ei bine, exceptând extinderea compatibilității la modelele mai vechi de ceas Apple, această actualizare mai vine și să ofere suport pentru noile AirPods Pro pe care Apple le-a anunțat ieri. Grație acestei compatibilități cu noile AirPod-uri, utilizatorii de ceas vor putea să controleze, prin accesarea pictogramei AirPlay, noile moduri de anulare a zgomotelor și Transparență ale căștilor.

În plus, Apple anunță că această actualizare mai include și îmbunătățiri și corecturi de probleme, deci instalarea ei este recomandat a se efectua de către toți posesorii de Apple Watch compatibile.

Actualizare Apple Watch la watchOS 6.1

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 13.2 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 6.1:

watchOS 6.1 este disponibil pentru toate modelele de Apple Watch începând de la Apple Watch Series 1.


watchOS 6.1 succede watchOS 6, o actualizare care a introdus pe ceas o mulțime de noutăți interesante despre care puteți descoperi mai multe aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.