Apple a lansat actualizarea 13.2 cu o mulțime de noutăți pentru HomePod

0
120
homepod 13.2

Odată cu lansarea iOS 13.2, o actualizare majoră care introduce o lungă listă de caracteristici noi și schimbări în sistemul de operare pentru iPhone și iPad, Apple a lansat astă-seară și o actualizare majoră a software-ului folosit de HomePod, care introduce noutățile promise încă din vara anului curent.

Versiunea 13.2 a software-ului pentru HomePod vine să permită boxei inteligente să distingă vocile utilizatorilor. Aceasta înseamnă că, pentru prima dată, Siri va putea recunoaște vocile tuturor celor din familie, permițând astfel fiecăruia să își redea propriile liste de redare, posturi de radio, albume șamd.

Trecând mai departe, această actualizare introduce Handoff pe HomePod, permițând utilizatorilor să transfere muzica, apelurile și podcasturile de pe iPhone pe HomePod (sau viceversa). Or, dacă vii de la serviciu, spre exemplu, și asculți muzică pe iPhone, vei putea apropria telefonul de boxă pentru a transfera redarea pe boxă, fără întrerupere și fără a sări din punctul în care ai rămas. Mai mult, după efectuarea acestei actualizări vei putea adăuga muzică în scenele HomeKit.

HomePod 13.2 mai vine și cu o funcționalitate de „Sunete Ambientale” care îți permite să redai sunete relaxante, cum ar fi cele produse de ploaie, sunete din natură, zgomote albe șamd. De asemenea, această actualizare permite adăugarea de temporizatoare care să te ajute să adormi pe muzică sau pe sunete ambientale.

Noua actualizare de software adusă HomePod va fi instalată automat pe aceste boxe de îndată ce dispozitivele cu iOS la care sunt asociate sunt actualizate la iOS 13.2. În situația în care actualizarea nu se efectuează automat, utilizatorii o vor putea realiza manual din configurările boxei prezente în aplicația Locuință.

În momentul de față, HomePod este disponibilă în magazinele Apple și ale partenerilor din Regatul Unit al Marii Britanii, Franța, Germania, Spania, SUA, Canada, Mexic, China și Hong Kong.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.