tvOS 13.2 a fost lansat în această seară pentru toți utilizatorii posesori de Apple TV generația a 4-a sau/și Apple TV generația a 5-a (/Apple TV 4K). Această primă actualizare adusă tvOS 13 sosește la aproximativ o lună distanță de lansarea versiunii finale a tvOS 13 și a fost testată împreună cu dezvoltatorii și utilizatorii.

tvOS 13.2 Noutăți

Din păcate, Apple nu menționează ce noutăți aduce prezenta actualizare de tvOS. Mai mult, nici dezvoltatorii și membrii Apple Software Beta Program nu au descoperit, pe parcursul perioadei de testare, noutăți importante aduse de tvOS 13.2, așa că ne vom rezuma să spunem că ea vine să corecteze anumite erori și, eventual, să sporească securitatea sistemelor compatibile.

Actualizare Apple TV 4/4K

Majoră sau nu, instalarea tvOS 13.2 le este recomandată tuturor posesorilor de Apple TV generația a 4-a și/sau Apple TV generația a 5-a.

Pentru a-ți actualiza sistemul la cea mai recentă versiune de tvOS, tot ce trebuie să faci este să accesezi Configurări > Sistem > Actualizări software > Actualizați software-ul > Actualizați.


tvOS 13.2 succede tvOS 13, o actualizare intermediară (13.1) neexistând. Detalii suplimentare despre tvOS 13 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.