Apple a lansat Actualizare Suplimentară macOS 10.15. Noua actualizare sosește la aproximativ o săptămână de când versiunea finală a macOS 10.15 este disponibilă pentru posesorii de Mac-uri.

Actualizare Suplimentara macOS 10.15 Noutăți

Potrivit Apple, această actualizare le este recomandată tuturor utilizatorilor și include îmbunătățiri aduse instalării și fiabilității. Mai precis, această actualizare:

• Îmbunătățește fiabilitatea instalării macOS Catalina pe Mac-urile cu spațiu redus pe disc

• Remediază o problemă care împiedica Asistentul de configurare să finalizeze în unele cazuri procesul de instalare

• Rezolvă o problemă care împiedica acceptarea Termenelor și condițiilor iCloud când se făcea login cu mai multe conturi iCloud

• Îmbunătățește fiabilitatea salvării datelor din Game Center când se jucau offline jocuri din Apple Arcade

Așadar, descărcarea și instalarea actualizării suplimentare aduse macOS 10.15 este recomandat a se face cât mai curând posibil de către toți posesorii de Mac-uri compatibile cu macOS Catalina.

Actualizare Suplimentara macOS 10.15 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Catalina.

Actualizare Suplimentară macOS 10.15 succede macOS 10.15, o nouă actualizare majoră de macOS care a introdus Sidecar, Timp de utilizare, aplicații dedicate pentru muzică, podcasturi și TV etc. Mai multe informații despre macOS 10.15 sunt disponibile aici.

- Reclamă -