Apple a lansat Actualizare Suplimentară macOS 10.15. Noua actualizare sosește la aproximativ o săptămână de când versiunea finală a macOS 10.15 este disponibilă pentru posesorii de Mac-uri.

Actualizare Suplimentara macOS 10.15 Noutăți

Potrivit Apple, această actualizare le este recomandată tuturor utilizatorilor și include îmbunătățiri aduse instalării și fiabilității. Mai precis, această actualizare:

• Îmbunătățește fiabilitatea instalării macOS Catalina pe Mac-urile cu spațiu redus pe disc

• Remediază o problemă care împiedica Asistentul de configurare să finalizeze în unele cazuri procesul de instalare

• Rezolvă o problemă care împiedica acceptarea Termenelor și condițiilor iCloud când se făcea login cu mai multe conturi iCloud

• Îmbunătățește fiabilitatea salvării datelor din Game Center când se jucau offline jocuri din Apple Arcade

Așadar, descărcarea și instalarea actualizării suplimentare aduse macOS 10.15 este recomandat a se face cât mai curând posibil de către toți posesorii de Mac-uri compatibile cu macOS Catalina.

Actualizare Suplimentara macOS 10.15 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Catalina.

Actualizare Suplimentară macOS 10.15 succede macOS 10.15, o nouă actualizare majoră de macOS care a introdus Sidecar, Timp de utilizare, aplicații dedicate pentru muzică, podcasturi și TV etc. Mai multe informații despre macOS 10.15 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.