ios 13.1.3

La aproximativ două săptămâni de la lansarea iOS 13.1.2, Apple a lansat marți seară încă o actualizare pentru iOS și iPadOS. iOS 13.1.3 și iPadOS 13.1.3 sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 13 și iPadOS. Noile versiuni ale sistemelor de operare nu au fost testate în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea lor le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 13.1.3 și iPadOS 13.1.3 Iată tot ce aduc nou pe iPhone și iPad

iOS și iPadOS 13.1.3 reprezintă actualizări minore care se concentrează pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile și nu pe implementarea unor schimbări importante. Cu toate acestea, problemele adresate sunt destul de importante, descărcarea acestor actualizări fiind indicată pentru absolut toți cei care au făcut upgrade la iOS 13 / iPadOS 13.

iOS 13.1.3 corectează probleme și include îmbunătățiri pentru iPhone. Această actualizare:

 • Rezolvă o problemă care putea împiedica funcționarea soneriei sau vibrației dispozitivului la recepționarea unui apel
 • Corectează o problemă care putea împiedica deschiderea unei invitații la întâlnire în aplicația Mail
 • Remediază o problemă care putea determina afișarea incorectă a datelor din aplicația Sănătate după ajustările orei de vară
 • Corectează o problemă care putea împiedica descărcarea înregistrărilor din aplicația Reportofon după restaurarea din Backup iCloud
 • Rezolvă o problemă care putea împiedica descărcarea aplicațiilor la restaurarea din Backup iCloud
 • Corectează o problemă care putea împiedica reușita asocierii unui Apple Watch
 • Remediază o problemă care putea împiedica primirea notificărilor pe Apple Watch
 • Corectează o problemă care putea cauza deconectarea de la sistemele Bluetooth ale anumitor vehicule
 • Sporește fiabilitatea conexiunii protezelor auditive și căștilor cu microfon Bluetooth
 • Ameliorează performanța lansării aplicațiilor care utilizează Game Center

Cât despre iPadOS 13.1.3, această actualizare corectează probleme și include îmbunătățiri pentru iPad. Această actualizare:

 • Corectează o problemă care putea împiedica deschiderea unei invitații la întâlnire în aplicația Mail
 • Corectează o problemă care putea împiedica descărcarea înregistrărilor din aplicația Reportofon după restaurarea din Backup iCloud
 • Rezolvă o problemă care putea împiedica descărcarea aplicațiilor la restaurarea din Backup iCloud
 • Sporește fiabilitatea conexiunii protezelor auditive și a căștilor cu microfon Bluetooth
 • Ameliorează performanța lansării aplicațiilor care utilizează Game Center

iOS 13.1.3 / iPadOS 13.1.3 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 13.1.3 și iPadOS 13.1.3 le sunt recomandat tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 13 / iPadOS 13, având în vedere că gravitatea problemelor adresate.

iOS 13.1.3 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.1.3 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 13.1.3 succede iOS 13.1.2 / iPadOS 13.1.2, actualizări care au venit, de asemenea, cu o sumedenie de corecturi. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: iOS 13.1.3 și iPadOS 13.1.3 nu pot fi instalate pe niciunul dintre modelele de iPhone, iPad și iPod touch care au un profil de dezvoltator / utilizator pentru iOS 13 / iPadOS instalat. Cel mai probabil, noutățile din aceste actualizări sunt cuprinse / vor fi cuprinse în iOS 13.2 / iPadOS 13.2.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.