ios 13.1.2

La trei zile de la lansarea iOS 13.1.1 și la nici o săptămână distanță de lansarea versiunii finale a iOS 13.1, Apple a lansat luni seară încă o actualizare pentru iOS și iPadOS. iOS 13.1.2 și iPadOS 13.1.2 sunt disponibile, așadar, pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad compatibile cu iOS 13 și iPadOS. Noile versiuni ale sistemelor de operare nu au fost testate în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea lor le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 13.1.2 și iPadOS 13.1.2 Iată tot ce aduc nou pe iPhone și iPad

iOS și iPadOS 13.1.2 reprezintă actualizări minore care se concentrează pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile și nu pe implementarea unor schimbări importante. Cu toate acestea, problemele adresate sunt destul de importante, descărcarea acestor actualizări fiind indicată pentru absolut toți cei care au făcut upgrade la iOS 13 / iPadOS 13.

iOS 13.1.2 includes bug fixes and improvements for your iPhone. This update:

 • Fixes a bug where the progress bar for iCloud Backup could continue to show after a successful backup
 • Fixes an issue where Camera may not work
 • Addresses an issue where the flashlight may not activate
 • Fixes a bug that could result in a loss of display calibration data
 • Fixes an issue where shortcuts could not be run from HomePod
 • Addresses an issue where Bluetooth may disconnect on certain vehicles

Potrivit Apple, iOS 13.1.2 include corecturi de erori și îmbunbătățiri, inclusiv:

 • Corectează o problemă din cauza căreia bara de progres pentru Backup iCloud era afișată în continuare după efectuarea cu succes a unui backup.
 • Remediază o problemă din cauza căreia aplicația Cameră nu funcționa;
 • Adresează o problemă din cauza căreia lanterna putea să nu se activeze;
 • Corectează o eroare din cauza căreia se puteau pierde datele de calibrare a afișajului.
 • Corectează o problemă din cauza căreia Scurtăturile nu funcționau pe HomePod.
 • Adresează o problemă din cauza căreia Bluetooth se putea deconecta pe unele autovechicule.

În ceea ce privește iPadOS 13.1.2 există notițe ale lansării separate, chiar dacă noutățile introduse sunt cam aceleași:

 • Corectează o problemă din cauza căreia bara de progres pentru Backup iCloud era afișată în continuare după efectuarea cu succes a unui backup.
 • Corectează o problemă din cauza căreia Scurtăturile nu funcționau pe HomePod.

iOS 13.1.2 / iPadOS 13.1.2 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 13.1.2 și iPadOS 13.1.2 le sunt recomandat tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 13 / iPadOS 13, având în vedere că gravitatea problemelor adresate.

iOS 13.1.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.1.2 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 13.1.2 succede iOS 13.1.1 / iPadOS 13.1.1, actualizări care au venit, de asemenea, cu o sumedenie de corecturi. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: iOS 13.1.2 și iPadOS 13.1.2 nu pot fi instalate pe niciunul dintre modelele de iPhone, iPad și iPod touch care au un profil de dezvoltator / utilizator pentru iOS 13 / iPadOS instalat. Cel mai probabil, pentru acestea Apple va lansa iOS 13.2 beta în curând.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.