La câteva minute distanță față de lansarea iOS 13.1.2, Apple a lansat astă-seară și watchOS 6.0.1. Noua versiune de software pentru ceasuri se adresează, la fel ca și watchOS 6 (deocamdată), numai posesorilor modelelor mai recente de Apple Watch și vine să adreseze unele probleme descoperite în prima versiune de watchOS 6.

watchOS 6.0.1 Noutăți

Aidoma iOS 13.1.2, watchOS 6.0.1 reprezintă o actualizare minoră care vine să adreseze unele probleme cu cadrane, complicații și chiar cu afișajele ceasurilor. Potrivit Apple, watchOS 6.0.1 optimizează performanțele, oferă actualizări de securitate și conține îmbunătățiri și corecturi de erori, inclusiv:

  • Rezolvă o problemă din cauza căreia cadranele Mickey Mouse și Minnie Mouse nu rosteau ora;
  • Adresează o problemă din cauza căreia complicația pentru calendar nu afișa evenimentele viitoare;
  • Corectează o problemă care putea duce la pierderea datelor privind calibrarea afișajului.

watchOS 6.0.1 Actualizare

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este recomandată tuturor utilizatorilor și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 6s sau mai recent, cu iOS 13 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 6:

Rețineți că nici această versiune de watchOS 6 nu este disponibilă decât pe Apple Watch Series 3 și Series 4, precum și pe Apple Watch Series 5. Posesorii de Apple Watch Series 1 și Series 2 vor trebui să mai aștepte până când vor putea instala watchOS 6.x, Apple omițând să specifice exact data la care această actualizare va fi disponibilă și pe ceasurile lor.

watchOS 6 nu va fi, aidoma watchOS 5, disponibilă pe prima generație de Apple Watch („Series 0”).

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.