iOS 13.1.1 și iPadOS 13.1.1 au fost lansate pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

0
1449
ios 13.1.1

La trei zile de la lansarea versiunii finale a iOS 13.1 și la numai o zi distanță față de iOS 12.4.2, Apple a lansat vineri seară iOS 13.1.1 și iPadOS 13.1.1 pentru utilizatorii modelelor de iPhone, iPod touch și, respectiv, iPad (compatibile cu iOS 13 și iPadOS). Noile versiuni ale sistemelor de operare nu au fost testate în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea lor le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 13.1.1 și iPadOS 13.1.1 Iată tot ce aduc nou pe iPhone și iPad

iOS și iPadOS 13.1.1 reprezintă actualizări minore care se concentrează pe corectarea de erori și îmbunătățirea performanțelor dispozitivelor compatibile și nu pe implementarea unor schimbări importante. Cu toate acestea, problemele adresate sunt destul de importante, descărcarea acestor actualizări fiind indicată pentru absolut toți cei care au făcut upgrade la iOS 13 / iPadOS 13.

Potrivit Apple, iOS 13.1.1 adresează următoarele probleme:

 • Corectează probleme care puteau împiedica restaurarea iPhone‑ului din backup
 • Remediază o problemă care putea provoca descărcarea mai rapidă a bateriei
 • Corectează o problemă care putea afecta recunoașterea solicitărilor Siri pe iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max
 • Rezolvă o problemă care putea determina reactivarea sugestiilor de căutare în Safari după dezactivarea acestora
 • Remediază o problemă care putea cauza sincronizarea lentă a aplicației Mementouri
 • Corectează o problemă de securitate pentru aplicațiile de tastatură provenite de la terți.

În ceea ce privește iPadOS 13.1.1 există notițe ale lansării separate, chiar dacă noutățile introduse sunt aceleași:

 • Corectează probleme care puteau împiedica restaurarea iPad‑ului din backup
 • Remediază o problemă care putea provoca descărcarea mai rapidă a bateriei
 • Rezolvă o problemă care putea determina reactivarea sugestiilor de căutare în Safari după dezactivarea acestora
 • Remediază o problemă care putea cauza sincronizarea lentă a aplicației Mementouri
 • Corectează o problemă de securitate pentru aplicațiile de tastatură provenite de la terți.

iOS 13.1.1 / iPadOS 13.1.1 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduc funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizările la iOS 13.1.1 și iPadOS 13.1.1 le sunt recomandat tuturor posesorilor modelelor de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 12, având în vedere că gravitatea problemelor adresate.

iOS 13.1.1 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 6s (și modelele ulterioare) și iPod touch generația a 7-a, iar iPadOS 13.1.1 poate fi instalat pe iPad Air 2 (și modelele ulterioare), iPad mini 4 (și modelele ulterioare) și pe toate modelele de iPad Pro, atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 13.1.1 succede iOS 13.1, o actualizare care a introdus opțiunea de partajare a timpului de sosire în Hărți, opțiuni de partajare audio extinse, automatizări de scurtături, AirDrop direcțional pe noile modele de iPhone și nu numai. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: iOS 13.1.1 și iPadOS 13.1.1 nu pot fi instalate pe niciunul dintre modelele de iPhone, iPad și iPod touch care au un profil de dezvoltator / utilizator pentru iOS 13 / iPadOS instalat. Cel mai probabil, pentru acestea Apple va lansa iOS 13.2 beta săptămâna viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.