macos 10.14.6 actualizare suplimentara 2

Apple a lansat Actualizare Suplimentara 2 pentru macOS 10.14.6. Noua actualizare sosește la exact o lună de când macOS 10.14.6 Actualizare Suplimentara 1 este disponibilă pentru posesorii de Mac-uri.

macOS 10.14.6 Actualizare Suplimentara 2 Noutăți

Potrivit Apple, această actualizare îmbunătățește securitatea computerelor Mac. Compania americană nu furnizează detalii suplimentare cu privire la noutățile aduse de prezenta actualizare suplimentară, însă se poate să fie vorba despre aceleași probleme de securitate înlăturate și din iOS 12.4.2 și watchOS 5.3.2.

Așadar, descărcarea și instalarea actualizării suplimentare 2 aduse macOS 10.14.6 este recomandat a se face cât mai curând posibil de către toți posesorii de Mac-uri compatibile cu macOS Mojave.

Notă: Safari 13.0.1, versiunea browser-ului care va fi disponibilă și în macOS Catalina, a fost, de asemenea, lansat și este disponibil pentru macOS 10.14 Mojave, incluzând:

  • O pagină de start actualizată, cu Preferate, pagini vizitate frecvent și site-uri web vizitate cel mai recent.
  • Afișează o avertizare dacă este introdusă o parolă slabă în timpul autentificării la un site web și ajută la transformarea acesteia într-o parolă puternică.
  • Adaugă posibilitatea de a activa modul Imagine în imagine folosind butonul audio dintr-o filă.
  • Permite saltul direct la o filă deja deschisă din lista de completare a căutării atunci când adresa site-ului web este introdusă în câmpul de căutare inteligentă.
  • Oferă compatibilitate cu autentificarea folosind chei de securitate USB pe site-urile web compatibile.

macOS 10.14.6 Actualizare Suplimentara 2 Instalare

Noul build public de macOS poate fi descărcat și instalat gratuit din App Store > Actualizări, de către toți posesorii de computere Mac compatibile cu Mojave.

Actualizare Suplimentară 2 pentru macOS 10.14.6 succede macOS 10.14.6 Actualizare suplimentara 1, o actualizare care venit, de asemenea, să înlăture unele probleme din macOS 10.14.6. Mai multe informații despre macOS 10.14.6 Actualizare suplimentară 1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.