iOS 12.4.2 a fost lansat pentru iPhone, iPad și iPod touch. Iată noutățile

0
1834
iOS 12.4.2

La două zile de la lansarea versiunii finale a iOS 13.1, Apple a lansat joi seară iOS 12.4.2 pentru utilizatorii modelelor mai vechi de iPhone, iPad și iPod touch (compatibile cu iOS 12). Noua versiune a sistemului de operare succede iOS 12.4.1, nu a fost testată în prealabil cu dezvoltatorii și utilizatorii, dar instalarea ei le este recomandată tuturor posesorilor de dispozitive compatibile

iOS 12.4.2 Iată tot ce aduce nou pe iPhone și iPad

Potrivit companiei Apple, iOS 12.4.2 sosește pe dispozitivele utilizatorilor cu scopul de a furniza „îmbunătățiri și actualizări de securitate importante”.

Compania americană nu detaliază schimbările din această actualizare, iar până la această oră acestea nu sunt cunoscute. Cu toate acestea, însă, este recomandat utilizatorilor să instaleze cât mai curând iOS 12.4.2 pe dispozitivele lor.

iOS 12.4.2 Actualizare iPhone și iPad

Deși nu introduce funcționalități noi pentru majoritatea utilizatorilor, actualizarea la iOS 12.4.2 le este recomandată tuturor posesorilor modelelor mai vechi de iPhone, iPad și iPod touch compatibile cu iOS 12, având în vedere că înlătură probleme de securitate.

iOS 12.4.2 poate fi descărcat și instalat pe iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 2, iPad mini 3 și iPod touch (generația a 6-a) atât prin intermediul sistemului de actualizare software al iOS (OTA), cât și prin intermediul aplicației iTunes pentru Mac și PC. Indiferent de metoda aleasă, pașii necesari pentru actualizarea dispozitivului sunt prezentați în cadrul articolului la care face trimitere linkul de mai jos:

iOS 12.4.2 succede iOS 12.4.1, o actualizare care, de asemenea, a venit să înlăture probleme de securitate. Mai multe detalii despre noutățile acelei versiuni de iOS sunt disponibile aici.

Notă: iOS 12.4.2 nu poate fi actualizat pe niciunul dintre modelele de iPhone, iPad și iPod touch mai noi decât cele mai sus menționate, având în vedere faptul că pentru acestea este disponibil deja iOS 13.1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.