watchOS 5.3.2 a fost lansat pentru Apple Watch

0
598

watchOS 5.3.2 a fost lansat joi seară pentru utilizatorii de Apple Watch. Cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru ceasul Apple sosește la aproximativ o săptămână distanță de watchOS 6 și se adresează modelelor mai vechi de Apple Watch.

watchOS 5.3.2 Noutăți

watchOS 5.3.2 este o actualizare care, aidoma iOS 12.4.2, vine să furnizeze actualizări importante de securitate, instalarea sa fiind recomandat a fi efectuată de către toți posesorii de dispozitive compatibile.

Apple nu a menționat despre ce probleme este vorba, însă este foarte posibil ca acestea să fi fost deja înlăturate din watchOS 6.

Actualizare Apple Watch la watchOS 5.3.2

Actualizarea la cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru Apple Watch le este, desigur, recomandată tuturor utilizatorilor de Apple Watch Series 1 și Series 2 și poate fi efectuată folosind un dispozitiv iPhone 5s sau mai recent, cu iOS 12.4 instalat. Accesați tutorialul către care face trimitere linkul de mai jos pentru mai multe detalii despre cum puteți să vă actualizați ceasurile la watchOS 5.3.2:

Spre deosebire de versiunile precedente de watchOS 5, watchOS 5.3.2 nu este disponibil pe Apple Watch Series 3 și Series 4, aceste dispozitive putând fi actualizate la watchOS 6.


watchOS 5.3.2 succede watchOS 5.3.1, o actualizare care a venit, de asemenea, să înlăture unele probleme de securitate. Mai multe detalii despre watchOS 5.3.1 sunt disponibile aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.